Bij Kenamju staan wij voor kwaliteit. Wij begrijpen hoe vervelend het is om te moeten wachten op apparaten of om in een volle groepsles terecht te komen. Dat willen wij voorkomen.

Kenamju heeft daarom momenteel een wachtlijst om te kunnen sporten in de piekuren. Je kunt echter wel direct bij ons starten! Wanneer je je inschrijft kun je direct sporten met een dalurenlidmaatschap. Met dit lidmaatschap kun je op doorgaans rustigere tijden meedoen met alle groepslessen of gebruik maken van de fitness.

Is het voor jou niet mogelijk om te sporten tijdens deze tijden? Dan kun je je inschrijven op de wachtlijst. Voor inschrijving op de wachtlijst betaal je eenmalig €17,50. Zodra er weer plek vrij is in de piekuren, krijg je een volledig lidmaatschap toegewezen.

Dit zijn de daluren:

Maandag t/m donderdag : 07:00 tot 17:00 uur en 20:30 tot 23:00 uur
Vrijdag : 07:00 tot 23:00 uur
Zaterdag en zondag: 12:00 tot 17:00 uur

Veel gestelde vragen:

Waarom is het dalurenlidmaatschap net zo duur als het reguliere lidmaatschap?
Het dalurenlidmaatschap is bedoeld voor mensen die ook overdag of in het weekend kunnen sporten. Het voordeel hiervan is dat je direct kunt starten. Wanneer je alleen in de daluren sport, betaal je geen wachtlijstkosten.
Wil je op den duur ook ’s avonds kunnen sporten? Dan betaal je eenmalig 17,50 wachtlijstkosten kom je alsnog in aanmerking voor het volledige lidmaatschap.

Hoe lang is de wachtlijst?
Dat is afhankelijk van het aantal actieve leden die in de huidige maand stoppen. Daarom is het voor ons moeilijk om aan te geven hoe lang de wachtlijst precies zal zijn. Aanvankelijk zal dit niet langer zijn dan een maand, maar op den duur kan de wachtlijst langer zijn.

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Start typing and press Enter to search