Voeding & Coaching

Diëtist Lisa Holtslag

Voeding & Coaching

Wil je afvallen, aankomen, sterker worden of simpelweg gezonder leven? Dan is dit iets voor jou!

Fysieke verandering is mogelijk door het aanpassen van je leefstijl. Hoe kom je erachter wat belangrijk is, en waarom dit belangrijk voor jou is? Kortom, wat kun je doen om je doelen te behalen en hoe ga je dit integreren in je leven? En niet geheel onbelangrijk, hoe kan je jouw resultaten behouden?


Wat houdt het programma in?

In dit programma leer je op welke manieren je resultaat kunt behalen. Hierbij ligt de focus op voeding. Ook wordt er rekening gehouden met andere factoren zoals beweging en herstel. Door deze combinatie en persoonlijke afstemming op jouw leven wordt fysieke verandering mogelijk. Je leert op welke manier(en) je kunt omgaan met voeding op elk moment van de dag. Denk hierbij aan etentjes, verjaardagen, feestdagen, vakanties maar ook de trainingen en voeding op werk.


Wie gaat jou helpen?  

Lisa Holtslag is werkzaam in de gezondheidsbranche als coach en diëtist (geregistreerd). Zij heeft ervaring opgedaan in de sportwereld als coach en bij o.a. Personal Body Plan als voedingsdeskundige. Om het beste van beide werelden te combineren start zij bij Kenamju met een nieuw persoonlijk programma voor iedereen. Want: gezondheid is voor iedereen.


Wat kun je verwachten?

Kenamju biedt intensieve begeleiding. Door een combinatie van persoonlijke consults, telefonische consults en online coaching helpen wij je met het behalen van jouw doelen. Wanneer je lid bent van Kenamju zal de diëtist in samenwerking met een trainer een trainingsschema voor je opstellen. De eerste 6 maanden betaal je 120,- euro per maand. Na 6 maanden kun je kiezen uit standaard coaching voor 90,- euro per maand of online coaching voor 60,- euro per maand. Na 3 maanden is voeding & coaching maandelijks opzegbaar.

Voeding & Coaching

 

Voeding & Coaching

6 maanden €120,- p/m.
Daarna €90,- p/m.

√ Persoonlijke consulten
1-op-1 begeleiding om je gemotiveerd te houden

√ Telefonische consulten
Telefonische hulp op afstand

√ Online coaching
7 dagen per week bereikbaar

√ Voedingsplan
Een persoonlijk voedingsplan wat past bij je doelen

Neem contact op met Lisa

Vul onderstaand contactformulier in om direct in contact te komen met diëtist Lisa Holtslag. Zij staat 7 dagen per week voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook kun je met dit contactformulier gemakkelijk een vrijblijvende afspraak inplannen.

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Start typing and press Enter to search