fbpx

Christmas party, openingstijden feestdagen, nieuwe diëtist en meer

Kenamju Christmas party

Tijdens de Kenamju Christmas party gaan we dansen en spelen we spelletjes. Het thema is Kerst, dus trek een foute kersttrui aan en zet je kerstmuts op! Koop een ticket voor €5,- via onderstaande knop.

Zaterdag 19 december
Van 17:00 tot 20:00 uur
Voor alle kinderen van 5 t/m 10 jaar.
In de dojo van Kenamju

Tickets en info


Openingstijden feestdagen

De openingstijden met de feestdagen zijn als volgt:

Kerstavond 07:00 – 19:00
1e Kerstdag 08:00 – 17:00
2e Kerstdag 08:00 – 17:00
Oudjaarsdag 07:00 – 21:00
Nieuwjaarsdag 12:00 – 17:00
Op 1e kerstdag en nieuwjaarsdag worden er geen groepslessen gegeven. Op kerstavond, 2e kerstdag en oudjaarsdag wordt er alleen ‘s ochtends les gegeven.
De jeugdlessen gaan niet door op 1e/2e kerstdag en oud-/nieuwjaarsdag.

De kinderopvang is tijdens de hele kerstvakantie open behalve op 1e en 2e kerstdag en nieuwjaarsdag.


Even voorstellen: Diëtiste Floor Dieben

Voeding kan veel invloed hebben op hoe we ons voelen en hoe wij functioneren in het dagelijks leven. Het kan een zoektocht zijn om te ontdekken welk voedingspatroon bij jou past. Mijn naam is Floor Dieben en ik help jou daar graag bij.

Mijn insteek: het totaalplaatje en samen op zoek naar haalbare stappen om te zorgen voor een blijvende verandering zodat jij jouw doel behaalt. Want als dat lukt, dan is mijn missie in ieder geval geslaagd!

Je kunt met een breed scala aan voedingsvragen bij mij terecht. Denk aan: Gezonde voeding, diabetes mellitus, verhoogde bloeddruk, verhoogd cholesterol, ondergewicht, maag- en darmklachten, overgewicht/obesitas, vegetarische voeding, jicht en sport. Ook ben ik gespecialiseerd in eetstoornissen en gedragsverandering.

Meer over Floor


Kenamju mondkapjes

Sinds 1 december is een mondkapje verplicht in publieke ruimtes. Dit betekent dat er een mondkapje gedragen moet worden tijdens het rondlopen in de lobby en de gangen van Kenamju. Wanneer je een zitplaats hebt bij een van de stippen kun je het mondkapje afzetten. Tijdens het sporten is een mondkapje niet verplicht.

Heb jij trouwens al zo’n te gek Kenamju mondkapje gescoord? De mondkapjes zijn te koop bij de balie voor €7,- per stuk.


De Kenamju Cadeaucard

Het perfecte Kerstcadeau voor onder de boom. Met de Cadeaucard kun je een vriend, vriendin of familielid uitnodigen om 4 keer gratis te sporten bij Kenamju. Haal de Cadeaucard op bij de balie van 12 december t/m 10 januari. De cadeaucard is geldig tot 1 februari 2021.

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search