fbpx

Start judo en meer mogelijkheden om te sporten

De mogelijkheden om te sporten worden vanaf aanstaande maandag uitgebreid. Zo kunnen er meer mensen tegelijkertijd gebruik maken van de vrije ruimte en meedoen met TRX-circuits. Ook de judolessen voor de jeugd gaan weer van start.

Judomat

Goed nieuws voor de judo-jeugd van Kenamju. Vanaf aanstaande maandag ligt er een mat onder de tent zodat er weer gejudood kan worden! De karate-, kickboks- en circuittrainingen worden ook op de mat gegeven. We raden alle kinderen aan om (antislip)sokken aan te trekken en kleding onder het pak te dragen in verband met de buitentemperatuur. Omdat de mat gebruikt wordt door kinderen op blote voeten mag de mat door de deelnemers van de circuittrainingen alleen met schone binnenschoenen of op sokken betreden worden.

Uitbreiding aanbod

Zoals velen van jullie hebben gezien staat er sinds deze week een container met fitnessmateriaal op de parkeerplaats. Dit materiaal kan gebruikt worden om vrij te trainen. Vanaf aanstaande maandag is het mogelijk om buiten de lessen om met 8 personen tegelijkertijd gebruik te maken van de vrije ruimte in plaats van 4. Het maximumaantal deelnemers van de TRX-circuits is vanaf morgen verhoogd van 8 naar 16 personen.

Aangepast rooster

Aan het lesrooster voor de jeugdlessen zijn judolessen toegevoegd. Door het toevoegen van de judolessen zijn de lestijden voor enkele lessen vanaf aanstaande maandag veranderd. De roosters die gelden vanaf maandag 22 maart vind je hieronder.

Lesrooster volwassenen vanaf 22-03
Lesrooster jeugd vanaf 22-03

Probeer eens wat nieuws!

Wij begrijpen dat je weer staat te popelen om mee te doen met de andere groepslessen. Helaas is het voor ons nog niet mogelijk om dit te organiseren binnen de huidige maatregelen. We gaan natuurlijk wel door met de yoga livestreams via de Instagram van Kenamju. Zumba en Pump livestreams worden gegeven via Zoom. Aanmelden voor deze livestreams kan via onderstaande knop. Tot slot raden we je aan om de circuittrainingen of TRX-circuits uit te proberen. Dit zijn toegankelijke lessen en onze instructeurs geven je graag wat extra aandacht.

Aanmelden Pump/Zumba

Personal training

Liever 1-op-1 begeleiding? Dat kan! Onze personal trainers staan ook in deze tijd voor je klaar om je te begeleiden, eventueel zelfs bij je thuis! Wil je meer weten over wat onze personal trainers voor je kunnen doen? Stuur een e-mail naar info@kenamju.nl, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Eten en drinken to-go

Sportkantines zijn momenteel gesloten, maar het is bij Kenamju wel mogelijk om eten en drinken to-go te bestellen. Probeer bijvoorbeeld ons nieuwe vegan bananenbrood of lemon poppyseed cake!

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search