fbpx

19 mei gaan we open

Het gaat door! Vanaf woensdag vinden er versoepelingen plaats voor sport. Dit betekent dat onze binnenruimtes vanaf dan open zijn voor individueel sporten en jeugdlessen. Daarnaast bieden wij buiten groepslessen aan.

Heropening op 19 mei

Vanaf aanstaande woensdag gaat het nieuwe lesrooster in voor jeugd en volwassenen. De groepslessen voor volwassenen vinden buiten plaats onder ons evenementendoek. Ook kun je vanaf woensdag gebruikmaken van de fitness en de zalen om individueel te sporten. Reserveren voor volwassenen is mogelijk via onderstaande knoppen. Voor jeugdlessen hoeft niet gereserveerd te worden.

Reserveer voor individueel sporten

Reserveer voor een groepsles

Ouder-kind zwemmen

Ook ouder-kind zwemmen gaat deze week weer van start. Een overzicht van de lestijden en de mogelijkheid om te reserveren vind je via onderstaande knop.

Reserveer ouder-kind zwemmen

Indoor trainingen met begeleiding

Strength & Conditioning, Circuittrainingen en TRX-circuits gaan binnen plaatsvinden in een aangepaste vorm. Je krijgt van ons oefeningen en de trainer is in de zaal aanwezig om aanwijzingen te geven. Deze trainingen worden in de Dojo en Strength & Conditioning ruimte aangeboden.

Reserveer voor indoor trainingen

Wellness

Vanaf 19 mei is ook het zwembad weer beschikbaar voor vrijzwemmen. Voor gebruik van het zwembad is reserveren niet noodzakelijk. De kleedkamers voor het zwembad zijn open, maar de douches blijven gesloten. De sauna’s zijn dicht.

Kinderopvang

Ook de kinderopvang is vanaf 19 mei weer beschikbaar. Zoals je van ons gewend bent kun je hier gratis gebruik van maken. Klik op onderstaande knop voor meer informatie of om te reserveren.

Reserveer voor kinderopvang

Jeugdlessen

Alle jeugdlessen zijn vanaf woensdag binnen toegestaan voor kinderen t/m 17 jaar. Dat betekent dat de judo-, karate-, streetdance-, kickboks- en Strength & Conditioning Teens lessen voor de jeugd weer gegeven worden in de binnenruimtes. Dit rooster gaat in vanaf woensdag 19 mei, tot die tijd is het huidige rooster van toepassing.

Jeugdrooster

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search