Doe mee aan de grachtenloop met Kenamju

Haarlemse Grachtenloop

In de avond van vrijdag 22 juni vindt de 24e editie van de grachtenloop plaats.

De ZorgSpecialist Grachtenloop is een heerlijke midzomeravondloop langs de Haarlemse grachten. Al jarenlang een evenement waarbij hardlopen gecombineerd wordt met de gezelligheid van de Haarlemse binnenstad.

Het parcours loopt door het prachtige oude centrum van Haarlem en natuurlijk langs de grachten en singels. En je komt langs diverse culturele/toeristische trekpleisters. Langs dit fraaie parcours word je aangemoedigd door een enthousiast publiek en de verschillende bandjes en DJ’s zorgen voor de muzikale steun.

Loop gratis mee

Omdat wij het leuk vinden om met een zo groot mogelijke groep mee te doen aan de grachtenloop geven wij de eerste 40 plekken geheel gratis weg. Zit je niet bij de eerste 40 inschrijvingen? Wees niet getreurd, als Kenamju lid ontvang je 25% korting.
Daarnaast ontvangen alle deelnemers die zich via ons inschrijven ook nog eens een exclusief Kenamju T-shirt. Je kunt kiezen uit de afstanden 5 en 10 kilometer.

Kosten:

Eerste 40 deelnemers: Gratis
5km : € 7,50
10km: € 9,-

Bereid je voor

Elke donderdagavond om 19:30 uur geeft Caroline Dijkstra hardlooptraining in de duinen. Doe mee met deze trainingen zodat je 22 juni goed voorbereid aan de start staat. We verzamelen bij de parkeerplaats van de Tetterodehal (Tetterodeweg 15). Deze hardlooptrainingen zijn voor alle leden van Kenamju, je kunt dus ook meedoen zonder je in te schrijven voor de grachtenloop (hoewel we het natuurlijk leuk vinden als je mee doet!).

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search