fbpx

9 Nieuwe lessen & extra aandacht voor no-shows

Om te zorgen voor meer beschikbare plekken bij de groepslessen zullen er vanaf volgende week 9 extra lessen aan het rooster worden toegevoegd, daarnaast zullen wij vanaf nu strenger gaan controleren op aanwezigheid bij de lessen en in de fitness.

Extra lessen

Om te zorgen voor meer beschikbaarheid worden vanaf aanstaande maandag 9 extra groepslessen aan het rooster toegevoegd:

Maandag 10:00 – Pilates
Dinsdag 8:15 – TRX Circuit
Dinsdag 8:30 – Shape
Dinsdag 18:15 – CA-yoga
Woensdag 9:30 – Dojo Circuit
Woensdag 10:00 – Spinnning
Donderdag 8:15 – Dojo Circuit
Donderdag 9:45 – CA-yoga
Donderdag 17:45 – Spinning

Kluisjes weer te gebruiken

De kleedkamers zijn vanaf nu beschikbaar als garderobe voor het opbergen van jassen, tassen, schoenen en andere spullen. Ook de kluisjes zijn weer te gebruiken. Omkleden in de kleedkamers is nog steeds niet toegestaan, dus kom in sportkleding naar Kenamju.

De wellness kleedkamer is alleen beschikbaar voor gebruikers van de sauna’s en het zwembad, hier mag wel omgekleed en gedoucht worden. De kasten in de zalen blijven staan om spullen in op te bergen, hiermee zorgen we voor zoveel mogelijk spreiding.

Houd rekening met andere sporters

Leden komen de laatste tijd steeds vaker niet opdagen voor een les of fitnesstijdvak terwijl er wel is gereserveerd. Hierdoor krijgen andere leden die graag willen sporten niet de kans om te reserveren. Vanaf nu gaan we hier strenger tegen optreden. Bij de eerste 2 no-shows krijg je een waarschuwing. Vanaf de 3e keer zal er telkens €10,- in rekening worden gebracht.

Je kunt tot 2 uur voorafgaand aan de les annuleren via de bevestigingsmail van de betreffende les. Het kan natuurlijk zijn dat er op het laatste moment iets tussenkomt. We vragen je dan telefonisch contact met ons op te nemen om de les alsnog te annuleren.

Reserveer alleen als je echt van plan bent te komen en annuleer op tijd. Zo krijgt iedereen de mogelijkheid om mee te doen met onze groepslessen en zorgen we voor een fijne sportervaring.

Reserveren van twee opeenvolgende lessen

Wij willen iedereen de mogelijkheid geven om te sporten bij Kenamju. Het is vanaf nu daarom niet meer toegestaan om twee achtereenvolgende lessen of fitnesstijdvakken te reserveren. Je kunt nog wel aan een 2e les meedoen als er bij aanvang van de tweede les/fitnessuur nog plek is. Je kunt je daar in dat geval voor aanmelden bij de balie.

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search