Het aangepaste jeugdrooster

Woensdag 29 april zijn de jeugdlessen bij Kenamju weer van start gegaan. De lessen op de hoofdlocatie (Phoenixstraat 13) worden gegeven op het parkeerterrein van Kenamju. Het parkeerterrein is overdekt met een groot doek wat aan de zijkanten open is.
Ons doel is om kinderen weer in beweging te krijgen. De invulling van de lessen zal iets anders zijn dan normaal, maar ze zullen zeker niet minder leuk zijn!

Lestijden

Kijk hieronder voor het aangepaste lesrooster voor de hoofdlocatie (Phoenixstraat 13). Als de aangepaste tijd niet uitkomt kun je aansluiten bij een groep op een andere dag. Ook op bevrijdingsdag (5 mei) gaan alle lessen door.

 

Brengen en halen (hoofdlocatie)

Je kunt je kind afzetten aan de voorkant van Kenamju (voor de deur), ze worden daar opgevangen door een van onze medewerkers. Je kunt je kind na de les ophalen aan de achterkant van het sportcentrum (achter de parkeerplaats). Houd bij het brengen en halen afstand van elkaar.

Lessen in Heemstede

In Heemstede verzamelen we op het parkeerterrein bij Sportplaza. We lopen gezamenlijk naar een veld in de omgeving. Trek voor de les in Heemstede oude sportkleding aan die vies mag worden (dus niet in judopak).
De lessen in Heemstede worden zonder overdekking op een grasveld gegeven. Ook als het regent gaan de lessen door.

Maandag: Judo
15:45 – 16:30 uur 4-6 jaar
16:45 – 17:30 uur 7-9 jaar
17:45 – 18:30 uur 10+ jaar

Dinsdag: Judo
15:45 – 16:30 uur 4-6 jaar
16:45 – 17:30 uur 7-9 jaar
17:45 – 18:30 uur 10+ jaar

Vrijdag: Karate
15:30 – 16:20 uur 6-12 jaar
16:30 – 17:20 uur 12+ jaar

Lessen Kennemer Sportcenter

De judolessen van zaterdagochtend bij het Kennemer Sportcenter worden gegeven op het veld bij de Kleverlaan (bij de Jan Haringstraat). We verzamelen bij het veld aan de kant van de Kleverlaan. Houdt bij het halen en brengen voldoende afstand van elkaar. Kom in oude sportkleding die vies mag worden (dus niet in judopak).

De lessen van het Kennemer Sportcenter worden zonder overdekking in spelvorm op een grasveld gegeven. Ook als het regent gaan de lessen door.

Zaterdag: Judo
09:00 – 09:45 uur 4-6 jaar
09:45 – 10:30 uur 7-8 jaar
10:30 – 11:15 uur 8+ jaar

Lessen Halfweg

De lessen in Halfweg zijn samengevoegd tot één les van 15:15 tot 16:00 uur. We verzamelen vanaf 15:00 uur bij basisschool Jonggeleerd (St. Jozefschool) en lopen gezamenlijk naar een veld in de buurt. Trek voor de les in Halfweg oude sportkleding aan die vies mag worden (dus niet in judopak).

De lessen in Halfweg worden zonder overdekking in spelvorm op een grasveld gegeven. Ook als het regent gaan de lessen door.

Donderdag: Judo
15:15 – 16:00 uur 4-6 jaar

Veiligheid staat bij ons voorop, daarom zijn er een paar regels.

  • Er kan geen gebruik gemaakt worden van de kleedkamers. Kinderen dienen in de juiste kleding naar de betreffende locatie te komen.
  • Zorg voor kleding die warm genoeg is (afhankelijk van het weer). Voor de judo- en karateles op de hoofdlocatie kun je eventueel sportkleding onder het pak dragen.
  • Zorg dat kinderen thuis naar het toilet zijn geweest.
  • Om te voorkomen dat het te druk wordt met ouders, is het niet mogelijk om tijdens de les te blijven kijken. Kom niet te vroeg, 15 minuten voorafgaand aan de les staat een van onze medewerkers klaar om de kinderen op te vangen.
  • Zijn jij en/of je kind ziek? Kom dan niet naar de les.
Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search