fbpx

Aanpassingen maatregelen 13/14 juli

We zijn inmiddels alweer ruim een week open. De maatregelen die wij hebben moeten nemen naar aanleiding van het coronavirus zijn nog even wennen, maar we zijn blij dat we je weer kunnen helpen bij het behalen van je doelen. De afgelopen week hebben wij enorm veel feedback van leden ontvangen, super bedankt daarvoor! Dankzij deze feedback hebben wij besloten een aantal maatregelen vanaf aankomende week aan te passen.

Sauna’s & zwembad

Er hoeft vanaf dinsdag 14 juli niet meer gereserveerd te worden om gebruik te maken van de sauna’s en het zwembad. Wel blijft anderhalve meter afstand van toepassing.

De openingstijden van de sauna’s zijn gelijk aan de openingstijden van het sportcentrum. Voor het zwembad gelden aangepaste openingstijden.

Kinderopvang

Vanaf maandag 13 juli is de kinderopvang weer open. Er kan vanaf nu weer gereserveerd worden voor de kinderopvang via de Kenamju app. Je kunt de kinderopvang reserveren voor een tijdvak van 75 minuten. De kinderopvang is beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 11:30 uur en op zondag van 8:00 tot 11:00.

Aquafit

Vanaf dinsdag 14 juli gaat Aquafit weer van start. Voor Aquafit kun je net als andere lessen maximaal 72 uur van tevoren reserveren via de website of de Kenamju app. Aquafit wordt gegeven op maandag t/m donderdag van 12:30 tot 13:15 uur. Voor deelname aan Aquafit is de wellness upgrade vereist.

Wachtlijst

Het is vanaf nu mogelijk om je in te schrijven op de wachtlijst voor groepslessen of fitness. Dit betekent dat je via het reserveringssysteem kunt aangeven dat je mee wilt doen met een les, ook als deze al vol zit.

Als je ingeschreven staat op de wachtlijst ontvang je een mail met een link op het moment dat er een plek is vrijgekomen. Als er meerdere leden op de wachtlijst staan krijgt de eerste persoon die de afspraak bevestigt deze plek toegewezen.

Openingstijden lobby

Om drukte in de lobby te voorkomen was het tot nu toe niet mogelijk om voor of na de les in de lobby te verblijven. Vanaf maandag 13 juli heeft de lobby aparte openingstijden. Tijdens deze openingstijden is de lobby toegankelijk om bijvoorbeeld na te kletsen of koffie te drinken. Houd ook als het rustig is altijd 1,5 meter afstand en neem plaats op een zitplaats bij een van de stickers met ons logo.

De lobby is vrij toegankelijk op deze tijden:
Maandag 11:00 – 16:00
Dinsdag 11:00 – 16:00
Woensdag 11:00 – 13:00
Donderdag 11:00 – 16:00
Vrijdag 11:00 – 16:00
Zaterdag 12:00 – 17:00
Zondag 12:00 – 17:00

Buiten deze tijden blijven de oude regels van toepassing en kun je dus geen plaatsnemen in de lobby (met uitzondering van ouders van kinderen in de zwemles).

Nieuw schema

Ook in deze tijd kun je een afspraak maken voor een nieuw schema met een van onze trainers. Neem telefonisch of per mail contact met ons op, dan staan we voor je klaar!

Tips of ideeën?

Wij zullen wekelijks evalueren over de maatregelen en indien nodig aanpassingen doen. Heb jij tips of ideeën, mail dan naar info@kenamju.nl

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search