fbpx

Wat is balance?

Wil je een beetje van yoga, pilates en tai chi in één? Doe dan Balance. In de les streef je naar de optimale verbinding tussen lichaam en geest. Veel aandacht gaat uit naar het verbeteren van lichaamshouding en kracht van verschillende spiergroepen. Er wordt gewerkt aan een gecontroleerde ademhaling, concentratie, ontspanning en je zult ervaren dat spieren soepeler en steviger worden. Ter ondersteuning klinken er rustgevende klanken zodat lichaam en geest meer in balans komen.

Waar is balance goed voor?

Balance verbetert het uithoudingsvermogen, helpt bij het verkrijgen van een strakker figuur en natuurlijk het verbranden van calorieën. Doe je veel zittend werk en heb je daardoor rug- of nekklachten? De Balance les is een goede manier om te werken aan je houding en kan helpen bij het verlichten van deze klachten. Kortom, een complete groepsles waar ieder werkt op zijn eigen niveau.

Deze les is erg toegankelijk. Het is dus helemaal geen probleem als je nog nooit aan een yoga- of pilatesles hebt meegedaan en is een prima instaples. Je kunt een kaartje ophalen bij de balie om mee te doen met deze les.

Toch op zoek naar yoga? Klik dan hier
Toch liever een pilates les? Klik dan hier

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search