fbpx

Bedankt voor je begrip

Bedankt voor je begrip,

Na een zware tijd, waarbij we door de lockdown volledig dicht zijn geweest, zijn we nu blij en opgelucht dat wij jullie weer mogen ontvangen op ons sportcentrum.

Bij Kenamju komen veel verschillende mensen, waaronder ouderen of mensen met een ziekte, mensen die binnen een risico groep vallen, of die bang zijn het virus aan een ander over te dragen. Ook zijn er klanten die een hele andere mening hebben over het virus en er zelfs amper mee bezig zijn.

Wij volgen de regels van de overheid en de richtlijnen van het RIVM en doen ons uiterste best uw veiligheid én die van onze medewerkers te waarborgen. Daarom vragen wij ook uw begrip voor onze regels en protocollen, ook al is het ook voor ons soms lastig de richtlijnen te hanteren.

Onze medewerkers worden namelijk vaak geconfronteerd met verschillende opvattingen over het virus, worden vaak gevraagd ‘even een uitzondering te maken’, tot aan het uiten van onbegrip van onze keuzes (waarvan wij ze soms ook lastig of vervelend in uitvoering vinden).

Het aangaan van discussies, uitten van kritiek, of onze collega’s van uw eigen visie overtuigen brengt veel onrust en stress bij onze collega’s.
Wij willen u dan ook vragen discussies met onze collega’s achter de bar of in de fitness te vermijden. Zij hebben het vaak druk en lopen soms op het puntje van hun tenen. Bovendien maken zij de regels niet maar proberen ze deze zo goed mogelijk en op een positieve manier uit te voeren.

Mocht u toch echt van mening zijn dat wij ergens een steek laten vallen, of ziet u ergens ruimte voor verbetering, stuurt u ons gerust een mail! Een leidinggevende van ons team zal dan contact met u opnemen en graag de conversatie aangaan op een daarvoor geschikt moment.

100 verschillende mensen, 100 verschillende meningen, maar uiteindelijk moeten we het echt samen met elkaar doen!

Ik hoop op uw begrip en steun.
Vriendelijke groet,

Elco van der Geest
Directeur Sportcentrum Kenamju

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search