fbpx

Belangrijke info over de jeugdlessen

Woensdag 29 april zijn de jeugdlessen bij Kenamju weer van start gegaan. We zijn blij verrast met de goede opkomst en vinden het leuk om te zien dat kinderen weer met veel plezier kunnen sporten.

Afstand houden

De meeste ouders hebben zich de afgelopen dagen goed aan de maatregelen gehouden, maar toch benadrukken we nogmaals het belang van het houden van anderhalve meter afstand. Wij kunnen deze lessen alleen geven als we de door de overheid gestelde maatregelen opvolgen.

Voor oudere kinderen vragen we je om niet bij de les te blijven kijken en alleen te halen en brengen als dat nodig is.

Omdat onze juffen en meesters ook zoveel mogelijk afstand
van de kinderen moeten houden is het voor jongere kinderen onder de 6 gewenst als ouders in de buurt blijven. Bijvoorbeeld voor wanneer kinderen naar de wc willen of om de judo- of karateband vast te maken. Blijf dan wel buiten het parkeerterrein en houd afstand van andere ouders.

Betalingen

De buitenlessen worden in deze periode gratis aangeboden. Hoewel we erg tevreden zijn over de manier waarop we nu les kunnen geven zal er voor deze lessen nog niet geïncasseerd worden.

Zodra we meer informatie hebben over de maatregelen ná 20 mei zullen we je laten weten wanneer we beginnen met de automatische incasso.

Veiligheid staat bij ons voorop, daarom zijn er een paar regels.

  • Er kan geen gebruik gemaakt worden van de kleedkamers. Kinderen dienen in de juiste kleding naar de betreffende locatie te komen.
  • Zorg voor kleding die warm genoeg is (afhankelijk van het weer). Voor de judo- en karateles op de hoofdlocatie kun je eventueel sportkleding onder het pak dragen.
  • Zorg dat kinderen thuis naar het toilet zijn geweest.
  • Kom niet te vroeg, 5 minuten voor tijd is meer dan genoeg.
  • Zijn jij en/of je kind ziek? Kom dan niet naar de les.
  • Blijf op 1,5m afstand van elkaar. Vorm geen groepen.
  • Kinderen t/m 12 jaar hoeven geen afstand te houden. Kinderen boven de 12 jaar moeten anderhalve meter afstand houden. De lessen zijn hierop ingericht.
Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search