fbpx

Dutch Atlantic Four

The Dutch Atlantic Four

Misschien heb je ze al hard aan het werk gezien bij Kenamju; de mannen van Dutch Atlantic Four. De afgelopen maanden stomen zij zich klaar voor de uitdaging die hen te wachten staat: de Atlantische Oceaan over met een roeiboot. Dat is dus 3000 zeemijl (ongeveer 5600km) over open water, zonder tussenstops. Naar verwachting zal het ongeveer 60 dagen duren voordat ze de overkant bereiken (dit is afhankelijk van de stroming). Het team bestaat uit Bart Adema, Erik Koning, David de Bruijn en Marcel Ates; zij trainen onder begeleiding van onze trainer Bora zodat ze straks in topshape aan de startlijn staan.

dutchatlanticfour

Meeroeien?

Lijkt het jou roeien in zo’n boot nou ook wel gaaf? Houdt dan de website en onze socials in de gaten. Binnenkort hebben we namelijk een gave challenge waarmee je kans maakt op een dagje meeroeien met deze bikkels!

Jouw hoofd op de boot

Wil jij the Dutch Atlantic Four steunen? Dan kun je doneren voor hun crowdfunding actie op www.crowdfundingvoorclubs.nl/dutchatlanticfour. Als je genoeg doneert kun je zelfs een sticker van je hoofd op de boot laten plaatsen (dan ben je zelf ook een beetje de Atlantische oceaan over geroeid). Meer weten over de uitdaging? Lees dan verder op www.dutchatlanticfour.com.

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search