fbpx

Hieronder vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je vraag niet in dit rijtje? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@kenamju.nl of te bellen naar 023-5311182.

Kan ik pinnen bij de balie?

Je kunt bij de balie zowel pinnen, als contant betalen.

Ik ben zojuist ingeschreven en er is een vreemd bedrag geïncasseerd. Klopt het wel?

Waarschijnlijk ben je begonnen met sporten terwijl de maand al is ingegaan. Wij berekenen dan een “pro-rata”. Dit bedrag is bedoeld voor het resterende gedeelte van de maand. Begin je bijvoorbeeld halverwege de maand? Dan is de eerste incasso het halve bedrag. Denk je echt dat er iets niet klopt? Mail dan je vraag naar info@kenamju.nl

Wanneer wordt er geïncasseerd?

De incasso vindt plaats rond de 25e van de maand. Wanneer een incasso om wat voor reden dan ook mislukt is, zal er rond de 9e een nieuwe incasso plaatsvinden. Wanneer je net begonnen bent, kan het zo zijn dat de eerste incasso ook rond de 9e plaatsvindt. Dit komt omdat openstaande bedragen altijd zo snel mogelijk geïncasseerd worden. Bij Kenamju betaal je altijd de maand vooruit.

Ik wil mijn lidmaatschap graag contant betalen, kan dat?

Wij begrijpen dat het in sommige gevallen makkelijker is om het lidmaatschap te pinnen of contant te betalen. Dit is zeker mogelijk, maar brengt veel administratieve rompslomp met zich mee, zowel voor jou als voor ons. Wij geven daarom de voorkeur aan betaling per automatische incasso. Houdt er bij contante betalingen ook rekening mee dat er altijd voor het begin van de maand betaald moet worden, het poortje gaat anders namelijk niet open.

Ik (of mijn kind) wil graag een keer meedoen met een judo of karateles maar heb geen pak. Is dat een probleem?

Dat is geen probleem. Wij hebben pakken te leen bij de balie in alle maten. Vraag dus gerust om een leenpak! (ook voor kinderen)

Ik wil graag iemand meenemen naar de sportschool, kan dat?

Sporten met je maatje is leuker dan in je eentje. Je kunt iemand meenemen en om een gratis dagpas vragen bij de balie. Vindt hij of zij het leuk bij Kenamju? Dan kan diegene zich inschrijven bij de balie of via www.kenamju.nl/inschrijven.

Ik kom sporten, wat moet ik meenemen?

Een handdoek en sportschoenen zijn in de fitness verplicht. Wij raden je ook aan om een bidon of flesje mee te nemen. Haltershirts en shirts waarmee de buik zichtbaar is, zijn in de fitness niet toegestaan.

Kan ik gewoon langs komen voor een proefles?

Je kunt elk moment bij ons binnenlopen voor een gratis en vrijblijvende proefles. Kom je langs zonder afspraak? Dan kunnen wij helaas niet garanderen dat er een trainer beschikbaar is om je te helpen en rond te leiden. Je kunt van tevoren ook bellen of mailen om een afspraak te maken of gebruik maken van het aanvraagformulier op de contactpagina. Dan zoeken we samen een tijd uit zodat er een trainer beschikbaar is om je rond te leiden en je vragen te beantwoorden.

Waar kan ik parkeren?

Sportcentrum Kenamju heeft een parkeerplaats op eigen terrein. Deze parkeerplaats is toegankelijk voor leden met de ledenpas. Ben je nog geen lid en kom je voor een proefles? Dan kun je aanbellen bij de slagboom.

Parkeren voor leden is de eerste 2 uur gratis, daarna wordt het stadstarief gerekend. Heb je een wellness-upgrade? Dan kun je zelfs 3 uur gratis parkeren.

Wij kunnen niet garanderen dat er altijd plek is op de parkeerplaats. Wanneer er geen plek is kunt u in de buurt parkeren. U betaalt dan het stadstarief.

Meer informatie over parkeren bij Kenamju vind je op www.kenamju.nl/parkeren

Hoe werkt inchecken?

Inchecken is heel makkelijk met de Kenamju ledenpas. Bij de balie van Kenamju zie je een poortje met een scanner waar je de ledenpas voor kunt houden. Zodra je dit doet gaat het poortje open en ben je ingecheckt.

Maak je gebruik van de parkeerplaats? Gebruik je pas om de slagboom te openen en check binnen 15 minuten in bij de balie. Na het sporten gebruik je de pas opnieuw om de parkeerplaats af te rijden. Uitchecken bij de balie is niet nodig.

Heb je nog geen pas maar ben je wel ingeschreven? Vraag dan om je pas bij de balie.

Ik ben mijn ledenpas kwijt, wat nu?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je de ledenpas verliest, dit is geen ramp. Vraag bij de balie eerst of we je pas toevallig gevonden hebben. Is dit niet het geval? Dan kun je voor 5,- euro een nieuwe pas kopen bij de balie.

Kan ik met mijn lidmaatschap aan alle groepslessen meedoen?

Bij Kenamju bieden we veel verschillende groepslessen aan. Je kunt aan alle groepslessen meedoen met elk lidmaatschap. Ook judo, karate en BJJ zijn inbegrepen bij het lidmaatschap.

De enige lessen die niet zijn inbegrepen bij het reguliere lidmaatschap zijn de “strength & conditioning” les en de Aquafit les. De strength & conditioning les is exclusief voor leden met de strength & conditioning upgrade (voor 12,50 euro per maand).

De Aquafit les wordt gegeven in het zwembad en is dus alleen voor leden met een wellness upgrade (voor 17,50 euro per maand).

Hoe meld ik mij aan voor een groepsles?

Aanmelden voor een groepsles is bij ons heel makkelijk. Vraag maximaal 30 minuten van tevoren een kaartje voor de les bij de balie. Je kunt dit kaartje gebruiken om de les binnen te komen. Op deze manier houden wij in de gaten hoe druk de lessen zijn.

Voor groepslessen geldt vol=vol (dit komt niet vaak voor).

Voor fitnesscircuit en core is geen groepsleskaartje nodig.

Ik wil graag een upgrade toevoegen aan mijn lidmaatschap. Kan dit?

Je kunt bij ons op elk moment een upgrade toevoegen aan het lidmaatschap door een mutatieformulier in te vullen bij de balie.

Ik ben geblesseerd en kan voor langere tijd niet sporten. Kunnen jullie iets voor mij betekenen?

Bij blessures die ervoor zorgen dat je geen gebruik kunt maken van de sportschool kunnen wij het lidmaatschap tijdelijk bevriezen. Voor bevriezing van het lidmaatschap is altijd een verklaring nodig van de specialist of behandelend arts. In speciale gevallen is het ook mogelijk om het lidmaatschap om andere redenen te bevriezen, dit gebeurt altijd in overleg met een manager bij Kenamju. Je kunt hiervoor een mail sturen naar info@kenamju.nl.

Bij bevriezing loopt de automatische incasso gewoon door. Zodra je het lidmaatschap weer activeert ontvang je een tegoed voor de periode waarin je niet bent wezen sporten. Heb je het lidmaatschap bijvoorbeeld 2 maanden bevroren? Dan hoef je na terugkomst de eerste 2 maanden niet te betalen.

Een bevroren lidmaatschap is makkelijk te activeren door een mutatieformulier in te vullen bij de balie of door een mail te sturen naar info@kenamju.nl.

Er wordt bij een bevriezing in geen enkel geval restitutie gedaan. Het opgebouwde lidmaatschapstegoed blijft 3 jaar geldig.

Wat kost een lidmaatschap?

Dat is afhankelijk van de contractsperiode van het lidmaatschap. Je kunt kiezen uit een flex lidmaatschap (maandelijks opzegbaar), een bronze lidmaatschap (6 maanden), een silver lidmaatschap (12 maanden) of een gold lidmaatschap (24 maanden).

Flex = 53,50 euro per maand.
Bronze (6 mnd) = € 45,50 per maand.
Silver (12 mnd) = € 37,50 per maand.
Gold (24 mnd) = € 32,- per maand.

Voor jeugd kun je kiezen uit een lidmaatschap van 1 keer per week of onbeperkt.
1 keer per week = € 28,50 per maand.
Onbeperkt = €  37,50 per maand.

Maken jullie ook trainingschema's?

Dat doen we zeker! Het laten maken van een trainingsschema is inbegrepen bij elk lidmaatschap. Wij maken altijd een trainingsschema op maat aan de hand van jouw doelen. Een afspraak inplannen kun je doen bij de balie van Kenamju of in de fitness bij een van de beschikbare trainers. Je kunt ons ook elk moment van de dag bellen of mailen.

Heb je behoefte aan meer begeleiding? Vraag dan een personal training aan. Voor personal training geldt een uurtarief. Kijk op www.kenamju.nl/personaltraining voor meer informatie.

Doen jullie ook personal training?

Er zijn verschillende personal trainers werkzaam bij Kenamju. Door onze persoonlijke aandacht word je altijd gekoppeld aan een trainer die bij jou past. Vraag een personal training aan op www.kenamju.nl/personaltraining of bij de balie van Kenamju door een korte vragenlijst in te vullen.

Meer informatie over personal training en tarieven? Ga dan naar www.kenamju.nl/personaltraining.

Zijn er kledingvoorschriften?

Er zijn een paar voorschriften waaraan iedereen zich moet houden, op deze manier kan iedereen zich bij ons thuis voelen. Tanktops (shirts zonder mouwen) en shirts waarbij de buik ontbloot is zijn niet toegestaan. Ook petten zijn niet toegestaan.

Om alles schoon te houden is het in de fitness en groepsleszalen verplicht om schone binnenschoenen te dragen. Ook moet er bij het gebruik van de apparaten in de fitness of (yoga)matten tijdens de groepslessen altijd een handdoek gebruikt worden.

Hoe schrijf ik me in?

Inschrijven kan via www.kenamju.nl/inschrijven of bij de balie van Kenamju. Persoonlijke aandacht hebben wij hoog in het vaandel staan, daarom laten we je graag persoonlijk de sportschool zien voordat je je inschrijft. Na het inschrijven kun je direct beginnen met sporten. Het invullen van het formulier en de administratieve handelingen nemen ongeveer 5 minuten in beslag.

Wij maken altijd een kopie van de bankpas en van je identificatie, neem deze dus mee wanneer je je komt inschrijven. Ben je je identificatie en bankpas toch vergeten? Dan kunnen we het de eerstvolgende keer alsnog regelen.

Klopt het dat jullie ook fysiotherapie hebben?

Dat klopt! Kenamju fysiotherapie is aangesloten bij alle zorgverkeraars waardoor fysiotherapie in veel gevallen wordt vergoed. Wil je meer informatie? Kijk op www.kenamjufysiotherapie.nl.

Klopt het dat jullie ook een sportarts hebben?

Jessica Gal sportartsen heeft zich gevestigd in het hoekpand van Kenamju. Ga naar www.kenamju.nl/sportarts voor antwoord op al je vragen.

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search