fbpx

Reserveer fitness

Reserveer voor fitness

Gebruik onderstaand reserveringssysteem om een plek te reserveren om vrij te sporten. Je kunt reserveren voor een tijdvak van 60 minuten. Er zijn 30 plekken per tijdvak beschikbaar.

De eerste keer dat je reserveert dien je een account aan te maken, alle volgende keren kun je gemakkelijk inloggen om te reserveren.

De spelregels:

  • Je kunt maximaal 72 uur van tevoren reserveren voor een tijdvak.
  • Je kunt tot de starttijd reserveren. Zonder reservering is deelname niet mogelijk.
  • Tijdens je aanwezigheid dien je ten allen tijden 1,5m afstand te houden van andere sporters en de instructeurs.
  • Een proefles is gratis. Vermeld in het opmerkingenveld dat je voor een proefles komt.
  • Je kunt tot 2 uur voorafgaand aan de gekozen tijd annuleren. Er komt dan een plek vrij voor een andere sporter. Wanneer je niet komt opdagen bij een tijdvak waarvoor je hebt gereserveerd krijg je de eerste 2 keer een waarschuwing. De 3e en alle keren daarna wordt er €10,- in rekening gebracht. Na 90 dagen komen de waarschuwingen te vervallen.
  • Wij willen iedereen de mogelijkheid geven om te sporten bij Kenamju. Het is vanaf nu daarom niet meer toegestaan om twee achtereenvolgende lessen of fitnesstijdvakken te reserveren.

* Tijdens deze fitnesstijdvakken wordt er Strength & Conditioning gegeven in de achterste ruimte. Het materiaal in deze zaal is in deze tijdvakken te gebruiken in overleg met de instructeur.

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search