fbpx

Versoepelingen vanaf zaterdag, nieuw rooster vanaf maandag

Goed nieuws! Vanaf aanstaande maandag worden alle groepslessen binnen gegeven. Aankomende zaterdag gaan de sauna’s, kleedkamers en douches open en kun je weer plaatsnemen in de lobby.

Groepslessen

Yes! Vanaf maandag 7 juni worden alle groepslessen binnen gegeven. Dat betekent dat je weer kunt inschrijven voor onder andere bokszakworkouts, spinning en kickboksen. In de loop van de week wordt de tent weggehaald zodat je kunt parkeren op de parkeerplaats.

Omdat we nog wel te maken hebben met de anderhalve meter regel is er per les een maximaal aantal sporters.

De kleedkamers en douches zijn vanaf zaterdag weer te gebruiken (douchen is voor ABC-zwemlessen helaas nog niet mogelijk omdat de ruimte beperkt is).

Reserveren voor groepslessen of fitness kan 72 uur van tevoren. Voor jeugd hoeft niet gereserveerd te worden.

Reservering annuleren

Omdat de hoeveelheid plekken in de les beperkt is, is het belangrijk dat je een reservering annuleert wanneer je onverwachts niet kunt komen. Annuleren kan via de bevestigingsmail die je ontvangt tot 2 uur voorafgaand aan de les.

Binnen de 2 uur kun je naar de balie bellen om af te melden. Als we hier met z’n allen aan denken is er voldoende plek voor iedereen.

Versoepelde regels

Sportkantines zijn vanaf zaterdag weer open. Je kunt dus weer in onze lobby plaatsnemen voor koffie, thee of een plak courgettebrood. Omdat we ons nog wel aan de anderhalve meter regel moeten houden, zijn de beschikbare zitplaatsen aangegeven met een sticker.

Mondkapjes zijn tijdens het rondlopen in de lobby en gangen nog verplicht. Wanneer je een zitplek hebt of aan het sporten bent mag je je mondkapje afzetten.

Jeugdlessen

Het rooster voor de jeugdlessen blijft hetzelfde. De lessen duren 45 minuten zodat er tussendoor 15 minuten tijd is om te wisselen zonder dat de groepen elkaar tegenkomen in de gangen.

Neem je Kenamju pas mee zodat we je aanwezigheid kunnen registreren. Heb je geen pas meer? Dan kun je voor €5,- een nieuwe ledenpas aanschaffen bij de balie.

Wellness

Naast het zwembad zijn vanaf zaterdag ook de sauna’s weer open. Per sauna geldt een maximum aantal personen, dit staat aangegeven op de deur van de sauna. Je hoeft niet te reserveren voor de sauna’s en het zwembad. Ook Aquafit gaat op maandag 7 juni weer van start, hiervoor moet wel gereserveerd worden.

Check in met je ledenpas bij de deur van de wellness zodat we je bezoek kunnen registreren.

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search