fbpx

Speciale weekactie:

Neem jij deze week een Health shake upgrade bij je lidmaatschap? Dan ontvang je een gratis Flinndal Sport T-shirt.

Waarom whey van Flinndal Sport?

Iedereen die graag de spiergroei wil bevorderen, moet ervoor zorgen dat hij of zij genoeg eiwitten binnenkrijgt. Dit is namelijk essentieel voor het lichaam bij het opbouwen van droge spiermassa. De Whey Protein Isolate van Flinndal Sport zit barstensvol eiwit, is afkomstig van grasgevoerde Europese koeien en heeft een volledig aminozuren profiel met 5,3 gram BCAA’s per dosering. Elke batch wordt onafhankelijk getest op zuiverheid en kwaliteit. De uitslag van de labtests is altijd te vinden op www.flinndalsport.com.

Wij hebben gekozen voor de supplementen van Flinndal Sport omdat de supplementen van Flinndal sport geen geur en kleurstoffen bevatten. Geen dubieuze stoffen dus, maar gewoon pure producten die doen wat ze beloven. Omdat de Whey Protein van flinndal geen smaakstoffen bevat, is deze neutraal van smaak. Dit betekent dat je hem zelf op smaak kunt brengen. Wij doen dit door de shake te mixen met fruit en eventueel Stevia in verschillende smaken. Zo krijg je een frisse shake zonder onnodige toevoegingen.

Hoe werkt de upgrade

Je betaalt 12,50 euro per maand en kunt dan na elke training een health shake bij ons bestellen. Super voordelig dus als je vaak bij ons traint!

Andere supplementen

Naast Whey Protein, kun je bij ons ook terecht voor de andere supplementen van Flinndal Sport. Omdat Flinndal Sport zich richt op sporters bevat het assortiment enkel en alleen producten die écht positieve invloed hebben op je prestaties. Kijk op flinndalsport.com om het aanbod te bekijken. Op de website vind je per product niet alleen wat het product doet, maar ook de wetenschappelijke onderbouwing zodat je zelf kunt lezen waar de claims op gebaseerd zijn.

Koop je Flinndal Sport supplementen bij Kenamju? Dan ben je zelfs 20% goedkoper uit dan in de Flinndal Sport webshop.

Recent Posts
Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search