fbpx

Heropening op 19 mei

Yes, we mogen weer! Als alles meezit kun je vanaf volgende week woensdag weer bij ons binnen sporten!

Heropening vanaf 19 mei

Gisteravond tijdens de persconferentie is bekendgemaakt dat sportscholen vanaf 19 mei weer open mogen als de besmettingscijfers blijven dalen. Daar zijn we super blij mee!

Wij doen er alles aan om vanaf volgende week woensdag een zo uitgebreid mogelijk sportaanbod te bieden zodat iedereen zijn of haar favoriete sport kan beoefenen.

Omdat groepslessen voor volwassenen binnen nog niet zijn toegestaan, worden deze voorlopig nog buiten gegeven onder onze tent. Fitness en individueel sporten mag vanaf volgende week wel binnen. De TRX-circuits, circuittrainingen en Strength & Conditioning lessen worden in een aangepaste vorm binnen aangeboden (zie verder in deze mail).

Uitbreiding aanbod outdoor lessen

Het outdoor lesaanbod wordt uitgebreid. Vanaf woensdag 19 mei worden Pump, Pilates, Zumba, BodyCombat, Shape, Balance, Seniorenfit, Aerobics en al onze soorten yoga aan het rooster toegevoegd. Aan deze lessen kunnen maximaal 25 mensen meedoen.

Als de versoepelingen inderdaad doorgaan is reserveren voor het nieuwe lesaanbod mogelijk vanaf dinsdag 18 mei. Op die dag zal ook het rooster bekend worden gemaakt.

Indoor trainingen met begeleiding

Strength & Conditioning, Circuittrainingen en TRX-circuits gaan binnen plaatsvinden, alleen in een aangepaste vorm. Je krijgt van ons oefeningen en de trainer is in de zaal aanwezig om aanwijzingen te geven. Deze trainingen worden in de Dojo en Strength & Conditioning ruimte aangeboden.

Fitness en vrij trainen

Het ziet ernaar uit dat vanaf 19 mei binnen sporten weer is toegestaan. Natuurlijk kun je vanaf dat moment gebruikmaken van de fitnessruimte. In de fitnessruimte zijn maximaal 30 personen toegestaan.

Naast de fitnessruimte stellen wij ook de bokszaal, spinningzaal, yogazaal en dojo beschikbaar voor individueel sporten.

In de bokszaal zijn bokszakken beschikbaar.
In de spinningzaal kunnen spinningfietsen gebruikt worden.
In de dojo kan gebruik gemaakt worden van Kettlebells, dumbbells en TRX.

Wellness

Vanaf 19 mei is ook het zwembad weer beschikbaar voor vrijzwemmen. Voor het zwembad is een reservering verplicht. De sauna’s zijn nog wel gesloten.

Kinderopvang

Ook de kinderopvang is vanaf 19 mei weer beschikbaar. Zoals je van ons gewend bent kun je hier gratis gebruik van maken (natuurlijk met een reservering via de app of de website).

Jeugdlessen

Alle jeugdlessen zijn vanaf woensdag binnen toegestaan. Dat betekent dat de judo-, karate-, streetdance-, kickboks- en Strength & Conditioning Teens lessen voor de jeugd weer gegeven worden in de binnenruimtes.

Let op: al het bovenstaande is onder voorbehoud. Zodra wij groen licht krijgen ontvang je het definitieve rooster.

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search