fbpx

De bootcamps gaan weer van start

Het bootcampseizoen is begonnen

Zoals je misschien wel gezien hebt, gaat het de goede kant op met het weer. Voor ons de hoogste tijd om weer te beginnen met het nieuwe bootcampseizoen!

De bootcamps worden gegeven op maandag- en woensdagavond om 19:30 uur en op zondagochtend om 10:30 uur. Voor de bootcamps op maandag- en woensdagavond vertrekken we vanaf het sportcentrum. Voor de bootcamp op zondagochtend verzamelen we op de parkeerplaats op middenduin 10.

De bootcamps zijn zeer toegankelijk. Of je nou beginner bent of gevorderd, de bootcampinstructeurs zorgen ervoor dat je achteraf kunt zeggen dat je een goede training hebt gehad.

Tijdens de bootcamps nemen wij kettlebells, medicijnballen, touwen en andere materialen mee om je flink aan het werk te zetten. Verwacht ook veel push-ups, burpees, sit-ups en andere lichaamsgewicht oefeningen. Door in een groep bezig te zijn motiveer je elkaar zodat je nog meer uit jezelf kunt halen.

Vind je buitensporten leuk maar wil je vooral hardlopen? Doe dan mee met onze hardlooptrainingen!
Kijk op www.kenamju.nl/hardlooptraining.

De bootcamps zijn de ideale manier om de wintervetjes te verbranden en om alvast toe te werken naar je zomerlijf. Als het weer een beetje mee zit word je ook nog bruin. Zorg dat je erbij bent!

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search