Lidmaatschappen

Lidmaatschappen

Je kunt bij Kenamju kiezen uit verschillende lidmaatschappen.

Bij zowel Gold, Silver, Bronze en Flex zijn onbeperkt fitness en groepslessen inbegrepen. Naast de reguliere lidmaatschappen kun je kiezen uit verschillende upgrades. Upgrades kunnen op elk moment aan het lidmaatschap worden toegevoegd.

Volwassenen

Gold: Lidmaatschap van 24 maanden.
Silver: Lidmaatschap van 12 maanden.
Bronze: Lidmaatschap van 6 maanden.
Flex: Maandelijks opzegbaar.

Administratiekosten: Bij inschrijving betaal je eenmalig €17,50 administratiekosten. Deze kosten worden geïncasseerd tijdens de eerste maand van het lidmaatschap.

Jeugd

Jeugd 1x pw: 1 Keer per week een jeugdsport naar keuze.
Jeugd onb: Onbeperkt deelnemen aan jeugdsporten.

Upgrades

Wellness: Onbeperkt gebruik van sauna’s. Gebruik van het zwembad wanneer het zwembad beschikbaar is. Deze upgrade heeft een contractperiode van 12 maanden bij Silver en Gold lidmaatschap en 6 maanden bij Bronze.
Strength & Conditioning: Met deze upgrade kun je deelnemen aan de Strength & Conditioning lessen. Maandelijks opzegbaar.
Health shake: Met deze upgrade kun je elke dag een Flinndal eiwitshake bestellen bij de balie. Maandelijks opzegbaar.

Voorwaarden

Bij reguliere lidmaatschappen zijn alle groepslessen inbegrepen met uitzondering van de Strength & Conditioning les. Voor deze les is een extra upgrade vereist. Het lidmaatschap kan niet worden opgezegd binnen de genoemde contractperiode. Na de contractperiode wordt het lidmaatschap automatisch maandelijks verlengd. Vanaf dit moment is opzeggen mogelijk met een opzegtermijn van één kalendermaand.

Inschrijven

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search