fbpx

Kenamju outdoor

Woensdag 6 mei werd bekend gemaakt dat sportcentra voorlopig gesloten moeten blijven. In het stappenplan van de Rijksoverheid wordt aangegeven dat sportcentra naar verwachting pas vanaf 1 september weer open mogen. Wij zijn natuurlijk erg teleurgesteld in dit besluit en hadden verwacht al veel eerder open te kunnen gaan.

Wij gaan buiten sporten!

Gelukkig is er ook positief nieuws. Het is nu namelijk wel toegestaan om buiten te sporten met 1,5m afstand.

Wij hebben veel berichten gehad van leden die staan te popelen om weer te beginnen. De afgelopen week zijn wij druk bezig geweest met het zoeken naar een creatieve oplossing om sport aan te bieden.

Vanaf vrijdag 15 mei organiseren wij daarom onze lessen buiten op ons terrein onder een evenementendoek. Wij introduceren een nieuw rooster met gevarieerde lessen. In dit rooster worden ruim 140 groepslessen aangeboden met ieder 9 plekken. Kleine groepen, met intensieve begeleiding dus. Ook is er de mogelijkheid om overdag vrij te sporten met diverse materialen onder de tent, daarbij zijn 18 plekken per tijdsvak beschikbaar.

Lesrooster>>>

Betalingen

Omdat wij vrijdag 15 mei weer starten met het aanbieden van sport, zal er binnenkort weer geïncasseerd worden. De automatische incasso vindt zoals gewoonlijk plaats rond 25 mei.

Wij hebben ervoor gekozen niet te incasseren voor de de periode van 15 mei tot 1 juni. In deze periode wordt sporten door ons gratis aangeboden. Omdat het sporten misschien niet helemaal is wat je van ons gewend bent, zal er vanaf 1 juni tot het moment dat we weer open gaan bij alle leden 80% van het reguliere lidmaatschap geïncasseerd worden. De wellness en shake upgrades zullen in deze periode niet worden geïncasseerd, de strength & conditioning upgrade wordt wel geïncasseerd.

Compensatie voor de maand april

Voor de maand april is er volledig geïncasseerd terwijl Kenamju gesloten was. Als compensatie voor de maand april hebben wij je daarom 5 maanden lang 20% korting beloofd. Wij hebben enorm veel positieve reacties gehad van leden die kenamju een warm hart toedragen en ons daarom willen steunen en daarom afzien van de korting. Dit betekent veel voor ons en dit heeft ons enorm gemotiveerd om te investeren en sporten toch mogelijk te maken.

Wil je liever wel gebruik maken van de compensatieregeling, klik dan op onderstaande knop en vul je naam en e-mail adres in. Je krijgt dan gedurende 5 maanden 20% extra korting. Je betaalt dan de komende periode dus geen 80%, maar slechts 60% van je lidmaatschap.

Voorbeeld berekening:
Je hebt een Silver lidmaatschap (€37,50 per maand) met de wellness upgrade (€17,50 per maand). Je betaalt dan de komende periode 80% van €37,50 = €30,- per maand.
Kies je ervoor om gebruik te maken van de compensatieregeling, dan betaal je 60% van €37,50 = €22,50 per maand. Voor de wellness upgrade hoef je niet te betalen.

Wil je gebruik maken van 20% extra korting, volg dan onderstaande link en vul je gegevens in.

Ik wil gebruik maken van 20% extra korting.>>>

Kun je door de huidige omstandigheden voorlopig niet sporten? Stuur dan een e-mail naar info@kenamju.nl, dan gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Reserveren

Omdat er per les maximaal 9 plekken beschikbaar zijn dien je te reserveren. Voor de reserveringen gelden enkele regels.

 • Je kunt maximaal 3 dagen van tevoren een plek reserveren
 • Je kunt maximaal 3 keer per week een trainingsmoment inplannen. Zo krijgen meer mensen de mogelijkheid om hiervan gebruik te maken.
 • Je kunt tot de start van de les of vrije training reserveren. Zonder reservering is deelname niet mogelijk.
 • Je kunt je reservering tot 2 uur voor aanvang van de les annuleren.
 • Heb je gereserveerd en kom je niet opdagen, dan krijg je eerst een waarschuwing. Vanaf de tweede keer wordt er telkens €10,- in rekening gebracht.
 • Deelname is exclusief voor leden van Kenamju. Hier wordt op gecontroleerd.

Reserveer voor een groepsles>>>

Reserveer om vrij te sporten>>>

Hulp bij reserveren>>>

Kun je door de huidige omstandigheden voorlopig niet sporten? Stuur dan een e-mail naar info@kenamju.nl, dan gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Veiligheid staat voorop, daarom zijn er een paar regels.

 • Er kan geen gebruik gemaakt worden van de kleedkamers of toiletten in het gebouw. Er is eventueel een Dixie toilet aanwezig. Gebruik alleen bij hoge nood.
 • Houd ten allen tijde 1,5 meter afstand en geef elkaar de ruimte.
 • Maak materialen na gebruik schoon met de aanwezige desinfectiespray.
 • Volg aanwijzingen van het personeel op.
 • Ben je ziek of heb je verkoudheidsklachten? Blijf dan thuis.
Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search