fbpx

Kenamju summer supping

Kenamju goes supping

Zondag 3 juni gaat Kenamju suppen. De dag is opgedeeld in 4 startgroepen. Er start elk anderhalf uur een nieuwe groep. De eerste groep vertrekt om 10:00 uur, de laatste groep is dus klaar om 16:00 uur. We vertrekken bij de Kloppersingel in Haarlem.
Er kunnen maximaal 12 personen meedoen per groep, dus wees er snel bij! Je kunt je inschrijven bij de balie voor 15,- euro per persoon.

Bij deelname ontvang je ook nog eens een exclusief Kenamju supping t-shirt!

Wat is suppen?

SUP staat voor Stand Up Paddle en is de snelst groeiende watersport van dit moment. Logisch, want suppen is leuk en ontspannend, makkelijk te leren en een complete training voor het lichaam. Met supping sta je op een grote surfplank en met een lange peddel in de hand trotseer je het water. Het is een uitdagende balansoefening waarbij je continu buik, billen en benen aanspant.

Supping is dus goed voor je lichaam én leuk tegelijkertijd! Daarnaast kun je ook van de zon genieten (als het weer een beetje mee zit).

Let op: Bij slecht weer kan het event worden afgelast. Je ontvangt in dit geval je entreegeld retour.

Vergeet je zwembroek niet

Ben je nog op zoek naar een leuke zwembroek die je aan kunt trekken tijdens het suppen? Misschien is deze aanbieding van Björn Borg dan iets voor jou.

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search