fbpx

Meeroeien met the Dutch Atlantic Four?

Nog 2 maanden en dan is het zover. De mannen van Dutch Atlantic Four vertrekken vanuit La Gomera op hun roeitocht naar Antigua. Een roeitocht van 3000 zeemijl over de Atlantische oceaan. Zo’n tocht doe je niet zomaar en daarom trainde zij het afgelopen half jaar bij Kenamju om in topvorm te komen.

Morgen (Zaterdag 6 oktober) staat de roeiboot die gebruikt gaat worden voor deze challenge voor de deur bij Kenamju. Super leuk om daar naar te komen kijken natuurlijk, maar er is meer! De tocht van 3000 zeemijl duurt naar verwachting minstens 40 dagen. Dat betekent dat er behoorlijk wat voedsel moet worden meegenomen.
Van 6  t/m 10 oktober krijg jij de kans om het gewicht van al het voedsel dat meegaat te raden. Wij mogen van de mannen een te gekke prijs weggeven een de persoon die het dichtstbij het daadwerkelijke gewicht zit; namelijk een stuk roeien in de roeiboot samen met de Dutch Atlantic Four tijdens hun training!

Meedoen met deze prijsvraag? Reageer op deze post of op facebook met jouw antwoord, en wie weet mag jij binnenkort je roeiskills laten zien!

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search