fbpx

Naito Collectie van Björn Borg

Naito Collectie van Björn Borg

Björn Borg brengt een nieuwe collectie producten uit in samenwerking met futuristisch kunstenaar Shinpei Naito. De nieuwe collectie is te herkennen aan sterke patronen en kleurrijke bloemenprints.

De naam Shinpei betekent “nieuwe vrede” in het Japans, en samen met zijn artistieke visie richt hij zich op een vrolijkere en meer gebalanceerde wereld. “Wanneer je mijn kunst ziet, realiseer je je waarschijnlijk dat ik hou van veel kleur en bloemenprints. Ik heb samengewerkt met veel modemerken en ik ben blij dat men een positieve visie zien in mijn prints. In het bijzonder nu er zoveel wreedheid heerst in de wereld van vandaag. Dat is waarom ik probeer een vrolijke wereld te illustreren in mijn prints, met veel kleur.”

Naito woont nu in Berlijn om te werken aan zijn kunst, maar hij is geboren in Tokyo, Japan. Op de jonge leeftijd van vijftien ontdekte hij zijn passie voor kunst terwijl hij studeerde op een prestigieuze privé kunstschool in Japan.

Omdat je lid bent van Kenamju ontvang je 10% korting op het gehele assortiment van Björn Borg bij de Björn Borg store en Sport ‘n Styles in Haarlem. De Naito collectie is te koop bij de Björn Borg store in Haarlem.

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search