fbpx

Overlevingszwemmen

Het is een nachtmerrie voor menig ouder: een kind dat niet kan zwemmen en in het water valt. Gelukkig kunnen kinderen al op heel jonge leeftijd door middel van overlevingszwemmen zelfredzaam zijn in het water. Ze moeten alleen weten hoe!

Vanaf 1 juli start het nieuwe zwem.drijf.zwem programma bij Kenamju waarbij baby’s en kinderen tot 5 jaar leren hoe ze zichzelf kunnen redden wanneer ze in het water gevallen zijn.

Blijven Drijven biedt overlevingszwemmen voor de allerkleinsten. Dit gebeurt middels het zwem.drijf.zwem programma waarin kinderen vanaf 7 maanden leren hoe ze moeten overleven wanneer ze in het water vallen. Naast het aanleren van noodzakelijke zwem-en-drijfvaardigheden is het ook de beste voorbereiding op het diploma zwemmen.

Wat leren kinderen?

Door persoonlijke één-op-één trainingen leert uw kind in 4 tot 6 weken alle zwem-en-drijfvaardigheden om te kunnen overleven bij een onverwachte val in het water. Met of zonder kleding, luier en (winter)jas.
Uw kind kan na het volgen van dit programma zelfstandig zwemmen, omrollen naar rug, ademhalen, drijven, terug rollen naar de buik en zwemmen.

Waarom overlevingszwemmen?

Het is een nachtmerrie voor menig ouder: een kind dat niet kan zwemmen en in het water valt. Gelukkig kunnen kinderen al op heel jonge leeftijd zelfredzaam zijn in het water. Ze moeten alleen weten hoe! Dat leert uw kind middels het zwem.drijf.zwem programma.

Het lesprogramma

Blijven drijven heeft een passend lesprogramma voor elke leeftijd vanaf 7 maanden tot 5 jaar. De kracht van het programma is de persoonlijke één-op-één begeleiding. Dagelijks, 4 keer per week, 10 tot 20 minuten privéles voor een aaneengesloten periode van 4 tot 6 weken. De lessen worden gegeven in het warmwater zwembad van Kenamju.

Lesaanbod

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. De keuze is afhankelijk van de leeftijd van uw kind.

Drijf! Zwem.drijf.zwem! Funday
7-12 maanden 7 maanden tot 4 jaar 4 jaar
16 Lessen van 10 minuten voor baby’s vanaf dat ze kunnen rollen. Leren hoe ze van hun buik naar hun rug draaien en blijven drijven. 24 Lessen van 10 minuten. Leren hoe ze zich kunnen verplaatsen en blijven drijven. Groepslessen 6 weken, 1 les per week, 30 minuten voor kinderen die zwem.drijf.zwem hebben afgerond. Max. 4 kinderen per groep.
Volledig programma: € 550,- Volledig programma: € 750,- Volledig programma: € 100,-

Groepslessen 6 weken, 1 les per week, 30 minuten voor kinderen die zwem.drijf.zwem hebben afgerond. Max. 4 kinderen per groep.

Blijven oefenen

Het is belangrijk om na de cursus de aangeleerde vaardigheden met uw kind te blijven oefenen. Gedurende de cursus leert Blijven Drijven hoe ouders / verzorgers dit kunnen doen. Onder de noemer Funday! biedt Blijven Drijven vervolglessen aan waarbij uw kind in kleine groepjes van maximaal 4 kinderen, wekelijks 30 minuten op spelenderwijs plezier heeft in het water én de aangeleerde zwem.drijf.zwem vaardigheden blijft beheersen.

Door wie wordt de les gegeven?

De instructies worden gegeven door Linde, oprichter en eigenaar van Blijven Drijven. Linde heeft in Colorado, Amerika de intensieve instructeurs opleiding gevolgd bij het toonaangevende zweminstituut Infant Aquatics. Het programma is uniek in deze regio.

Enthousiast geworden?

Ga naar www.kenamju.nl/blijvendrijven en vul het contactformulier in om in contact te komen met Linde. Wil je meer informatie? Kijk dan ook op www.blijvendrijven.nl.
Voor vragen of om je aan te melden voor het programma kun je terecht bij de balie van sportcentrum Kenamju of contact met ons opnemen.

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search