fbpx

Parkeren bij Kenamju

Wij hebben gemerkt dat er wat onduidelijkheden zijn over de mogelijkheden omtrent parkeren bij Kenamju. Lees hier de informatie over ons parkeerbeleid en de parkeertarieven op straat.

Parkeertarieven Centrum Haarlem (zone B)

Op maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 uur en 23.00 uur en zondag van vanaf 13 uur geldt een tarief van € 4,50 per uur. Kom je vóór 9 uur ‘s ochtends op maandag  t/m zaterdag of vóór 13:00 uur op zondag, dan kun je dus gratis op straat parkeren!

Parkeren op de parkeerplaats van Kenamju

Leden en bezoekers van Kenamju kunnen gratis parkeren op onze parkeerplaats. Je kunt je ledenpas gebruiken om de slagboom te openen. Met elk lidmaatschap (inclusief jeugd en zwemlessen) kun je maximaal 2 uur gebruik maken van de parkeerplaats. Met een wellness-upgrade kun je zelfs 3 uur gebruik maken van de parkeerplaats.

Sta je langer op de parkeerplaats? Dan wordt vanaf dat moment het stadstarief (zone B) in rekening gebracht en geïncasseerd samen met je lidmaatschapskosten tot een maximum van 25 euro. Per ledenpas kunt u maar één keer per dag gebruik maken van de gratis parkeerservice. Maar komt u met meerdere personen sporten dan mag u meerdere ledenpassen gebruiken.

Het is niet toegestaan om gebruik te maken van de parkeerplaats zonder Kenamju te bezoeken. Let op: checkt u NIET in op de sportschool nadat u door de slagbomen heen bent dan betaalt u het gewone parkeertarief over de gehele periode dat uw auto op het parkeerterrein staat. Dit kan oplopen tot een maximum van € 25,- Hou dit dus goed in de gaten en check in op de sportschool zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search