Personal training

Kenamju personal training

Heb je net een extra zetje nodig of zoek je iemand die je persoonlijk helpt met het behalen van je doelen dan is personal training echt iets voor jou! Samen zoeken we de trainer die het best bij je past. De trainer maakt vervolgens een plan op maat. Bij Kenamju is er een mogelijkheid om met 2 personen tegelijk te trainen. Je traint dan voor een nóg voordeliger tarief. Daarnaast is het natuurlijk super motiverend om samen met je maatje te trainen.

Tarieven

Alle personal trainers hebben hun eigen specialiteit én kwaliteit welke past bij de visie van Kenamju. Er wordt voor alle trainers een standaard uurtarief gehanteerd. Wanneer je met z’n tweeën traint betaal je een voordeliger tarief. Je kunt kiezen uit een Senior of Master trainer.

Senior trainerMaster trainer
1 persoon€ 45,-€ 60,-
2 personen€ 30,- p.p.€ 45,- p.p.

Betaalgemak

Alle trainingen bij Kenamju worden achteraf geïncasseerd. Op aanvraag sturen wij je een betaaloverzicht van de afgenomen trainingen. Je bepaalt zelf hoe vaak je traint met je personal trainer en hoeft van tevoren geen pakket aan te schaffen.

Doorzetterskorting

Heb jij de smaak te pakken? Dat brengt voordelen met zich mee! Elke 11e training die je afneemt ontvang je geheel gratis. Dit noemen wij “doorzetterskorting”.

Gratis proeftraining

Tijdens een proeftraining kom je er achter of de trainer bij je past. Een proeftraining is gratis en vrijblijvend. Wil je een keer een proeftraining doen met een van de trainers? Vul dan het aanvraagformulier in.

Iedere trainer heeft zijn of haar specialiteiten, zo zorgen we ervoor dat je altijd een trainer toegewezen krijgt die past bij jouw doelen. Wil je meer informatie over een trainer? Klik hieronder op zijn of haar portret.

Meld je vrijblijvend aan

Ik weet nog niet welke trainer ik wil:


Master trainers

Trainers met veel ervaring en specialisaties waardoor ze jou nog beter kunnen helpen met specifieke doelen.

fotomartijnklein
Martijn HoogervorstMaster trainer
fotorachelzwart
Rachel van der WeidenMaster trainer
Shanna Appelman
Shanna AppelmanMaster trainer

Senior trainers

Trainers met veel ervaring die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van Kenamju.

fotobartklein
Bart KusterSenior trainer
Abel Vos
Abel VosSenior trainer
Duynam Do
Duynam DoSenior trainer

Body & Mind

fotokristelweb26-6
Kristel van WingerdenMaster trainer
Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search