fbpx

Personal training

Kenamju personal training

Heb je net een extra zetje nodig of zoek je iemand die je persoonlijk helpt met het behalen van je doelen dan is personal training echt iets voor jou! Samen zoeken we de trainer die het best bij je past. De trainer maakt vervolgens een plan op maat. Bij Kenamju is er een mogelijkheid om met 2 personen tegelijk te trainen. Je traint dan voor een nóg voordeliger tarief. Daarnaast is het natuurlijk super motiverend om samen met je maatje te trainen.

Meld je vrijblijvend aan

  Ik weet nog niet welke trainer ik wil:

  Niveau’s

  Alle personal trainers hebben hun eigen specialiteit én kwaliteit welke past bij de visie van Kenamju. Er wordt voor alle trainers een standaard uurtarief gehanteerd. Wanneer je met z’n meerdere personen traint betaal je een voordeliger tarief.

  Personen Tarief
  1 pers. € 60,-
  2 pers. € 40,- p.p.
  3 pers. € 33,33 p.p.
  4 pers. € 30,- p.p.

  Betaalgemak

  Alle trainingen bij Kenamju worden achteraf geïncasseerd. Op aanvraag sturen wij je een betaaloverzicht van de afgenomen trainingen. Je bepaalt zelf hoe vaak je traint met je personal trainer en hoeft van tevoren geen pakket aan te schaffen.

  Doorzetterskorting

  Heb jij de smaak te pakken? Dat brengt voordelen met zich mee! Elke 11e training die je afneemt ontvang je geheel gratis. Dit noemen wij “doorzetterskorting”.

  Gratis intake

  Tijdens de gratis en vrijblijvende intake van 30 minuten kom je erachter of de trainer bij je past. Wil je een keer een afspraak maken voor een intake? Vul dan het aanvraagformulier in.

  Iedere trainer heeft zijn of haar specialiteiten, zo zorgen we ervoor dat er altijd een trainer is die past bij jouw doelen. Wil je meer informatie over een trainer? Klik hieronder op zijn of haar portret.

  Let op: personal training is alleen mogelijk in combinatie met een lidmaatschap bij Kenamju.

  Personal trainers

  fotomartijnklein
  Martijn Hoogervorst
  Shanna Appelman
  Shanna Appelman
  fotobartklein
  Bart Kuster
  Abel Vos
  Abel Vos
  fotobora
  Bora Enli
  fotojasper
  Jasper Tilon

  Body & Mind

  Deze specialisten op gebied van Body & Mind zijn beschikbaar voor privé yoga en pilates.

  fotoelsa
  Elsa Willems
  Personal training
  Marijke Plas
  Neem direct contact op!

  Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  0

  Start typing and press Enter to search