Personal training

Kenamju personal training

Heb je net een extra zetje nodig of zoek je iemand die je persoonlijk helpt met het behalen van je doelen dan is personal training echt iets voor jou! Samen zoeken we de trainer die het best bij je past. De trainer maakt vervolgens een plan op maat. Bij Kenamju is er een mogelijkheid om met 2 personen tegelijk te trainen. Je traint dan voor een nóg voordeliger tarief. Daarnaast is het natuurlijk super motiverend om samen met je maatje te trainen.

Tarieven

Alle personal trainers hebben hun eigen specialiteit én kwaliteit welke past bij de visie van Kenamju. Er wordt voor alle trainers een standaard uurtarief gehanteerd. Wanneer je met z’n tweeën traint betaal je een voordeliger tarief.

1 persoon: € 45,- per uur
2 personen: € 30,- per persoon

Betaalgemak

Alle trainingen bij Kenamju worden achteraf geïncasseerd. De incasso vindt plaats in de maand volgend op de maand waarin de trainingen hebben plaatsgevonden. Bijvoorbeeld: Je neemt 3 trainingen af in februari, de trainingen worden dan geïncasseerd rond 25 maart. Op aanvraag sturen wij je maandelijks een betaaloverzicht van de afgenomen trainingen.

Doorzetterskorting

Heb jij de smaak te pakken? Dat brengt voordelen met zich mee! Elke 11e training die je afneemt ontvang je geheel gratis. Dit noemen wij “doorzetterskorting”.

Gratis proeftraining

Tijdens een proeftraining kom je er achter of de trainer bij je past. Een proeftraining is gratis en vrijblijvend. Wil je een keer een proeftraining doen met een van de trainers, of heb je een specifieke vraag omtrent personal training bij Kenamju; klik dan hier voor direct contact. Iedere trainer heeft zijn of haar specialiteiten, zo zorgen we ervoor dat je altijd een trainer toegewezen krijgt die past bij je doelen. Wil je meer informatie over een trainer? Klik hieronder op zijn of haar portret!

Kenamju trainers

Shanna Appelman
Shanna Appelman
Duynam Do
Duynam Do
Martijn Hoogervorst
Martijn Hoogervorst
fotorachelzwart
Rachel van der Weiden
Bart Kuster
Bart Kuster
Abel Vos
Abel Vos
Robert Deinum
Robert Deinum

Meld je vrijblijvend aan

Vraag een gratis proeftraining aan met behulp van onderstaand formulier. Nadat je het formulier hebt ingevuld zal jouw personal trainer binnen 48 uur contact met je opnemen.

Ik weet nog niet welke trainer ik wil:

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Start typing and press Enter to search