fbpx

Running from Daylight

DOE MEE & WIN EEN KENAMJU MEMBERSHIP & MORE: BJÖRN BORG RUNNING FROM DAYLIGHT

Het coronavirus is inmiddels onderdeel van ons leven en gooit voor veel sportevents roet in het eten. Heb jij genoeg van het stilzitten en ben je op zoek naar een uitdaging? Björn Borg organiseert in samenwerking met Sport ‘N Styles op 17 september 2020 om 19:00 uur een nieuw (corona proof!) event: Running From Daylight!

WAT HOUDT HET IN?

Vanwege de huidige omstandigheden zijn wij op zoek gegaan naar nieuwe training routines- en ervaringen. Running From Daylight van Björn Borg x Sport ‘N Styles is een uitdagende podcast-run (incl. oefeningen!), waarbij je gedurende 45 minuten wordt uitgedaagd om jouw grenzen op te zoeken terwijl je jouw eigen omgeving verkent. Het enige dat je nodig hebt? Een goede outfit en oordopjes of een koptelefoon!

Het event wordt begeleidt door de Spotify audioworkout van High Studios. De link naar de workout wordt aanstaande donderdag om 18:45 gedeeld via al onze kanalen.

WIN EEN HALF JAAR KENAMJU MEMBERSHIP & MORE

Hier blijft het niet bij! Als je meeloopt, maak je ook nog eens kans op een jaar lang gesponsorde outfits van Björn Borg. Het enige wat je moet doen is een foto en/of video van de start en finish van jouw run op Instagram plaatsen. Vergeet daarbij @bjornborg en @sportnstyles niet te taggen en gebruik #runningfromdaylight.

DE BESTE/LEUKSTE/MOTIVERENDE FOTO’S/VIDEO’S WINNEN:

  • 6 Maanden membership bij Kenamju
  • Björn Borg performance outfit
  • Sport ‘N Styles Giftcard t.w.v. €50,-

 

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search