fbpx

Een bericht van Elco van der Geest.

Beste leden,

Een nieuwe lockdown hadden we niet verwacht, maar helaas is dit nu toch weer het geval.

De afgelopen 10 maanden hebben we bij Kenamju steeds opnieuw geprobeerd creatieve oplossingen te vinden zodat we konden blijven sporten samen.
Video’s en live lessen online, een mega tent buiten op het parkeerterrein toen buiten sporten nog kon, tot aan een tent voor de deur om je in alle omstandigheden droog te laten wachten totdat jouw les begon. Daarnaast werden tijdelijk de openingstijden verruimd en gaven we inmiddels 125 lessen per maand extrá om zoveel mogelijk de leden de kans te geven hun favoriete lessen te kunnen blijven volgen.

De meeste van jullie zijn dapper blijven sporten terwijl de omstandigheden een stuk minder flexibel waren dan normaal. Ik wil alle leden bedanken voor het begrip dat getoond is voor de beperkingen waarmee getraind moest worden. Ik wil ook alle leden bedanken die positieve berichten stuurden naar aanleiding van alle initiatieven. Dat heeft veel collega’s echt goed gedaan, en mij ook.

Ik wil hierbij ook ons team bedanken voor al het extra werk dat ze hebben verricht. Zij hebben de afgelopen tijd keihard gewerkt, gedesinfecteerd en moesten -voor de veiligheid van al onze leden- soms strenger voor de leden zijn dan dat we samen gewend zijn.

Ik ben trots op hoe ons team én alle leden samen zijn blijven sporten en hoe we dit met elkaar hebben ingevuld.
Helaas staat er nu weer een nieuwe uitdaging voor de deur. Hoe gaan we deze maand nu weer doorkomen en hoe houden we met elkaar de motivatie en sfeer erin!?

Wij gaan in ieder geval weer de live lessen, én de online video’s promoten zodat we met elkaar in deze periode toch in beweging blijven! Wij hopen dat jullie hebben gezien dat we er alles aan hebben gedaan om je te kunnen laten sporten in dit moeilijke jaar. We hopen dan ook dat jullie trouw zullen blijven aan Kenamju.

Om dezelfde service straks in het nieuwe jaar te kunnen blijven leveren hebben we jullie steun namelijk echt nodig. We hopen dat iedereen betalend lid blijft in deze lastige lockdown maand.
Echt alleen dan kunnen we blijven bieden wat we deden en kan iedereen straks weer sporten bij Kenamju.

Maar, natuurlijk hebben we begrip als dat voor jou niet mogelijk is. Mocht je niet in staat zijn ons de komende maand te blijven steunen stuur dan een mailtje naar info@kenamju.nl en dan komen we er samen zeker uit.

Verder, hebben we allemaal verschillende meningen over de corona situatie en hoe we daar mee om zouden moeten gaan. Echter alleen met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat deze lockdown niet lang gaat duren. Ik hoop dat iedereen zorg draagt voor een ander en zal proberen de corona maatregelen zo goed mogelijk na te leven. Alleen dan kunnen we snel weer open en kunnen we weer doen wat we graag doen, zoals sporten!

Dank je wel,
Op naar een sportief 2021,

Elco van der Geest
Directeur Kenamju

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search