fbpx

Buiten sporten voor iedereen

Nu ook goed nieuws voor iedereen die ouder is dan 26. Wij hebben toestemming gekregen om onder bepaalde voorwaarden buiten circuittraining te geven aan alle leden!

Nieuwe regels buitensport

Afgelopen woensdag zijn de nieuwe versoepelingen voor buitensport ingegaan. Volgens de nieuwe richtlijnen mogen jongvolwassenen onder de 27 jaar sporten in teams. Helaas geldt deze regel niet voor sportscholen en sporten waarbij niet in teams gesport wordt. Gezamenlijke groepslessen als Zumba, Pump en Yoga zijn daarom nog steeds niet toegestaan.

Na overleg met de gemeente Haarlem is ons toegezegd dat het wel toegestaan is om meerdere mensen tegelijk te laten sporten, zolang er in afzonderlijke groepjes van maximaal 2 personen op voldoende afstand van elkaar wordt gesport en er geen gezamenlijke instructie wordt gegeven. Dit betekent dat er wel les gegeven mag worden, zolang elk tweetal een andere oefening uitvoert en de instructeur de deelnemers afzonderlijk instructies geeft.

Circuittraining en TRX-Circuit

Na overleg met de trainers hebben wij een manier gevonden om Circuittrainingen en TRX-Circuits in deze vorm aan te bieden. Tijdens de Circuittraining wordt er vooral gebruik gemaakt van kettlebells en bodyweight oefeningen. Bij de TRX-circuits wordt er naast kettlebells ook gebruik gemaakt van een TRX.

Vanaf aanstaande dinsdag wordt het rooster uitgebreid is het voor iedereen mogelijk om mee te doen met deze trainingen. Reserveren kan maximaal 72 uur van tevoren.

Sporten onder een tent

Aanstaande maandag zal er net als vorig jaar een grote tent worden opgezet op de parkeerplaats zodat er overdekt gesport kan worden. Onder deze tent worden 8 vakken gemaakt op ruime afstand van elkaar. Elk vak biedt ruimte voor een tweetal om te kunnen sporten. De circuittrainingen worden onder deze tent gegeven. De TRX-circuits worden aan de zijkant van het gebouw gegeven en zijn daarom niet overdekt.

Parkeren

Vanwege de tent is parkeren op onze parkeerplaats vanaf aanstaande maandag niet mogelijk. Kom dus op de fiets of met ander vervoer.

Lesrooster

Klik op de knop hieronder voor het lesrooster wat in gaat op 9 maart.

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search