fbpx

Sportzorgmassage

Zin in een massage?

Carla Zeepvat is geregistreerd sportzorgmasseur en is zeer ervaren in het geven van de lekkerste massages. Je kunt bij haar terecht voor ontspanningsmassages, sportmassages, hot-stone massages en triggerpoint massages.

Het nut van een massage

Lichamelijke of geestelijke vermoeidheid kan ook voortkomen uit werkstress of spanning. Daarom is een massage ook voor niet-sporters zeer zinvol. Zo behoren een matige doorbloeding, vocht vasthouden, huidproblemen en spanning tijdens de zwangerschap tot de problemen waarbij een massage kan helpen. Voor sporters zorgt een massage voor een betere doorbloeding en worden spieren geactiveerd en opgewarmd. Dit zorgt ervoor dat jij als sporter topprestaties kan leveren.

Wat doet een sportzorgmasseur

Een sportzorgmasseur gaat verder waar een sportmasseur ophoudt. De gediplomeerde sportzorgmasseur werkt samen met de fysiotherapeut en de sportarts in de zorgketen. Het voordeel van dit samenwerkingsverband is dat wanneer je met succes door de sportarts of fysiotherapeut bent behandeld, je voor het laatste stukje revalidatie weer terug kunt naar de sportzorgmasseur.

Maak direct een afspraak!

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search