fbpx

Sportzorgmassage

Wil jij weer fit worden na een blessure? Heb je last van stijve en stramme spieren na een flinke inspanning? Of heb je gewoon een ontspannende massage nodig? Sportzorgmasseuse Carla Zeepvat staat voor je klaar bij sportcentrum Kenamju.

Wat doet een sportzorgmasseur?

Een sportzorgmasseur gaat verder waar een sportmasseur ophoudt. De gediplomeerde sportzorgmasseur werkt samen met de fysiotherapeut en de sportarts in de sport- zorgketen.
Het voordeel van een samenwerkingsverband tussen sportarts, fysiotherapeut en sport-zorgmasseur is dat wanneer je met succes door de eerste twee aan je blessure bent behandeld, je voor het laatste stukje van de revalidatie weer terug kunt naar de sportzorgmasseur.
Naast behandelingen voor blessures kun je bij de sportzorgmasseur natuurlijk ook terecht voor onder andere ontspanningsmassages.

Verschillende soorten massages.

Sportmassage kan zorgen voor een sneller herstel, een verbeterde lichamelijke conditie en het verlichten van pijn. Sportmassage richt zich vooral op dieper gelegen spieren.Dit betreft dus een stevige massage.

Ontspanningsmassage richt zich vooral op ontstressen en ontspannen en is veelal van een lichte intensiteit. Het betreft hoofdzakelijk een oppervlakkige en zachte, ontspannende huidmassage, waarbij gebruik gemaakt wordt van etherische oliën.

Triggerpoint massage verlicht pijn en zorgt voor een verbetering van bewegingsfuncties. De massage bestaat uit behandeling van Triggerpoints door lokale diepwerkende massagetechnieken.

Hot Stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De Hot Stone massage verlicht spanningen en geeft je na behandeling veel energie.

Carla Zeepvat

Maak kennis met Carla

Carla zeepvat is geregistreerd sportzorgmasseur. Ze heeft veel ervaring met het geven van verschillende soorten massages. Je kunt onder andere bij haar terecht voor sportmassage, ontspanningsmassage, triggerpoint massage of hot stone massage.

Maak direct een afspraak

Neem contact op met Carla

Vul onderstaand contactformulier in om direct in contact te komen met sportzorgmasseuse Carla Zeepvat. Zij staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook kun je met dit contactformulier je gegevens achterlaten zodat Carla een afspraak met je in kan plannen.


    Neem direct contact op!

    Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

    0

    Start typing and press Enter to search