fbpx

De zwemlessen gaan starten

De zwemlessen gaan starten

Met ingang van maandag 11 mei 2020 starten de zwemlessen weer voor kinderen vanaf fase 5 en kinderen die zwemmen voor het B of C diploma. Op maandag 11 mei hebben wij te horen gekregen dat ook de kinderen die zwemmen voor het A-diploma fase 1 t/m 4 weer morgen zwemmen. Voor deze kinderen starten de zwemlessen op maandag 18 mei.

Door de zwembranche zijn een aantal regels opgesteld.

  1. Uw kind komt in zwemkleding aan en kan zich in de voor hem of haar bestemde kleedkamer uitkleden. U dient de kleding weer mee te nemen. In de kleedkamer mag niets achter blijven. Jongens kunnen zich omkleden in de Welnessruimtes en de meisjes in beide zwembadkleedkamers.
  2. Douchen is niet mogelijk. Zowel voor als na de les niet.
  3. Toilet bezoek moet worden beperkt dus graag eerst thuis nog naar het toilet.
  4. Per kind mag er 1 persoon mee de sportschool in.
  5. U kan niet blijven kijken. Deze ruimte hiervoor wordt afgesloten. Zorg wel dat u bereikbaar bent. Er is mogelijkheid voor een kop koffie en dergelijks met inachtneming van de 1,5 meter regel.
  6. De les start op de reguliere tijd maar eindigt 10 minuten eerder. U mag 5 minuten voor aanvang van de les de sportschool in. Na de les aankleden en direct weg zodat u de ruimte vrij maakt voor de volgende les.
  7. Volg de aanwijzingen van het personeel op.

Dit zijn veel regels maar hier dienen wij ons aan te houden zolang wij in deze opstart fase zitten. Heeft u vragen dan kunt u mailen naar zwemles@kenamju.nl

Wij kijken weer uit naar de kinderen en vergeet niet de kleurplaat mee te nemen. Voor ieder kind die zijn kleurplaat inlevert hebben wij een medaille klaar liggen en er zijn mooie prijzen te winnen.

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search