fbpx

Strength & Conditioning op maandagavond verplaatst

Strength & conditioning les op maandag verplaatst van 18:45 uur naar 20:15 uur.

De strength & conditioning les op maandagavond om 18:45 uur die voorheen gegeven werd door Kendrick zal vanaf heden worden overgenomen door Shanna. Om logistieke redenen betekent dit dat de les verplaatst zal worden van 18:45 uur naar 20:15 uur. We hopen dat jullie allemaal alsnog deel kunnen nemen aan de les.

Wat is strength & conditioning?

Strength & conditioning is een les waarin gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één trainingsvorm gecombineert worden. Gedurende de training doe je functionele bewegingen die je vaak uitvoert op een hoog tempo. De les wordt gegeven in de achterste zaal van de fitness.

Elke dag staat er een workout of the day (WOD) op het programma. Deze WOD is elke dag anders en wordt bedacht door de trainers. De WOD is samengesteld uit een grote hoeveelheid oefeningen. Je kunt hierbij denken aan squats, clean & jerks, deadlifts, pull-ups, burpees en nog veel meer. Het is meestal de bedoeling dat je bij de WOD de oefening zo snel mogelijk uitvoert. De tijden en scores worden vaak bijgehouden op het scorebord, hierdoor daag je jezelf uit om tot het uiterste te gaan.

Waar is strength & conditioning goed voor?

Bij de strength & conditioning les staat jezelf verbeteren centraal. Deze les is dus een goede keus als je competitief bent ingesteld en jezelf tot het uiterste wilt drijven. Enkele andere voordelen:

  • Je leert nieuwe oefeningen en hoe je ze moet uitvoeren, dit kan je ook helpen als je zelfstandig gaat fitnessen.
  • Door de kleinere groepen kan de trainer je goed corrigeren en als je vragen hebt kun je ze ook direct bij de trainer stellen.
  • Je leert mensen kennen. Zo’n kleine groep zorgt er zeker voor dat je elkaar goed leert kennen.
  • Je doet ook oefeningen die je in de fitness niet zo snel zult doen. Hierdoor train je ook je zwakke punten en word je overall sterker en fitter.
  • De oefeningen zijn functioneel. Je traint niet alleen kracht, maar leert ook hoe je op een goede manier beweegt. Hier heb je de rest van je leven profijt van!

Lijkt dit je wel wat?

Dat is mooi! Tijdens de strength & conditioning les wordt getraind in kleine groepen. Om deze reden (en om de professionele begeleiding natuurlijk) heb je de Strength & Conditioning upgrade nodig om deel te nemen aan de lessen. Als je de les een keer wilt proberen kan dat natuurlijk altijd. Vraag bij de balie om een kaartje zodat je een keer mee kunt doen. Geef dan wel even aan bij de trainer dat je voor het eerst meedoet.

Is de les goed bevallen? Je betaalt €12,50 per maand bovenop het reguliere lidmaatschap en kunt dan zo vaak als je wilt meedoen met de lessen. De upgrade is gemakkelijk toe te voegen bij de balie van Kenamju.

Wil je nog meer focussen op de technieken die je bij de strength & conditioning les gebruikt? Kijk dan ook eens op www.kenamju.nl/skilltraining.

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search