fbpx

Wat betekent Kenamju voor jou in tijden van het coronavirus?

Kenamju komt bij jou thuis en meer

In verband met de nieuwe maatregelen vanuit de overheid zijn wij helaas genoodzaakt Sportcentrum Kenamju tot nader bericht te sluiten.

Hoezeer wij ook betreuren dat we nu genoodzaakt zijn om deze stap te zetten staat de gezondheid van onze klanten altijd centraal. Wij adviseren iedereen vooral deze periode sociaal contact te vermijden en extra zorg te hebben voor je eigen hygiëne en de maatregelen serieus te nemen. Maar dit betekent niet dat wij jou in de steek laten!

Kenamju bij jou thuis: trainen via online (groeps)lessen!

Met Kenamju bij jou thuis kun jij via ons online portal thuis ‘gewoon’ sporten met de lessen die jij van ons gewend bent mét jouw vertrouwde instructeur/instructrice. Qua lessen kun je denken aan:

  • Circuittraining;
  • Balance;
  • Pilates;
  • Judo;
  • Yoga;
  • En nog meer…

Dagelijks zijn we druk bezig met het maken van nieuwe video’s waarbij we rekening houden met ons huidige aanbod. Dit betekent dat je ook dagelijks nieuwe video’s kunt verwachten op werkdagen. Wij zijn elke dag bezig onze video’s te optimaliseren. Heb jij zelf een idee of inspiratie voor ons? Laat het ons weten door te reageren op deze mail.

Bezig of klaar met een workout? En vind je het leuk om dit te plaatsen via Facebook en/of Instagram? Dat vinden wij ook leuk! Tag @sportcentrumkenamju en inspireer anderen. Wie weet word je gedeeld via onze social media kanalen 😉

Kenamju Fysiotherapie is geopend

Alle afspraken die in de agenda staan, gaan door. Onder begeleiding van een fysiotherapeut kun je werken aan je herstel en/of fitheid. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met preventieve maatregelen en de richtlijnen van het RIVM. Je kunt ook nieuwe afspraken inplannen. Natuurlijk hebben wij er alle begrip voor als je thuis blijft. Bel dan naar 023 – 531 11 82 om je afspraak te annuleren of om je afspraak te verplaatsen.

Tot slot

Kenamju is een sociale sportschool, waar kinderen, volwassenen en ouderen met elkaar sporten, en werken aan de gezondheid. We hopen dan ook dat dit snel voorbij is zodat we elkaar weer kunnen ontmoeten op de club.

We kunnen dit alleen samen en met elkaar oplossen. Zorg goed voor je eigen gezondheid in deze periode, en help mensen die het nodig hebben waar je kan.

Elco van der Geest
Sportcentrum Kenamju

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search