fbpx

Vanaf 1 juli sportscholen weer open

Op 27 mei kwam dan eindelijk het verlossende woord. Per 1 juli mogen sportscholen en sauna’s waarschijnlijk weer open! Wij hebben lang uitgekeken naar dit moment en staan dus te popelen om je weer binnen te mogen begeleiden. We houden je de komende tijd op de hoogte van de regels voor sportscholen en de manier waarop wij daarmee omgaan. In de tussentijd tijd gaan we natuurlijk nog gewoon door met Kenamju outdoor.

Zwemmen

Vanaf 1 juni is het voor leden met een wellness upgrade mogelijk om gebruik te maken van het zwembad. Er gelden aangepaste regels zodat we voldoen aan de veiligheidseisen van het RIVM. Druk op onderstaande knop voor meer informatie en om een plek te reserveren.

Vrijzwemmen reserveren>>>

Kenamju X Freshco T-shirt

De winnaar van de Kenamju design contest is bekend! Het winnende design is gemaakt door Freshco, een Haarlemse designer die in z’n jonge jaren ook bij Kenamju heeft gejudood. Het idee achter de illustratie is dat mensen bij Kenamju komen voor inspanning en ontspanning of even sporten om het hoofd leeg te maken. Het design is gedrukt op een T-shirt van Björn Borg.

Dit exclusieve shirt is voor een beperkte periode verkrijgbaar. Pre-order via onderstaande knop.

Pre-order Tshirt>>>

Bootcamps

Het maximum aantal deelnemers van de bootcamps is verhoogd van 9 naar 20 personen. Zo is er voor iedereen voldoende plek om mee te doen!

Body Combat

Wegens populariteit van de body combat lessen zijn er 3 extra lessen aan het rooster toegevoegd. Twee op vrijdagochtend en één op donderdagavond.

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search