fbpx

Voeding & Coaching

Diëtist Lisa Holtslag

Wil jij afvallen? Gezonder leven? Spieren opbouwen? Leren hoe jij voeding kan inzetten om ziektes te voorkomen? Wil jij leren hoe je jouw sportprestaties kunt verbeteren? Of wil je te weten komen hoe je jouw leefstijl kunt optimaliseren? Dat kan bij Kenamju voeding & coaching!

Wat is voeding & coaching?

Voeding en Coaching is een programma dat zich richt op een duurzame leefstijlverandering. Onder de noemer voeding ga je leren welke voeding voor jou belangrijk is, waarom dit belangrijk is en op welke momenten je specifieke voeding kan nemen. Daarnaast leren we jou omgaan met alle eetmomenten in het jaar.

Coaching vormt de basis

Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij coaching de basis vormt. Een succesvolle verandering is een doorlopend proces, en dat vraagt om de juiste persoonlijke ondersteuning. Om altijd verbonden te zijn worden zowel online als offline (face-to-face) contactmomenten met jouw coach ingepland.
Geen eenmalige consulten, geen losse voedingsschema’s maar een persoonlijk totaalplan waarin jij de praktische tools krijgt aangereikt die je nodig hebt.

Het is geen dieet maar een lifestyle

In de kern werkt elk dieet. Waar een dieet geen rekening mee houdt is het creëren van een duurzame oplossing voor de lange termijn. Daarom is het lastig om jouw resultaat te behouden.

Een duurzame lifestyle is flexibel en realistisch. De focus ligt hierbij op jouw persoonlijke doelen, maar mag zeker flexibel zijn op bepaalde momenten. Je krijgt van ons geen vast voedingsschema waaraan je je moet houden. Je leert bij ons hoe je je eetpatroon en leefstijl kunt aanpassen om blijvend resultaat te behouden.

Ben je op zoek naar personal training? Kijk dan op www.kenamju.nl/personaltraining

Lisa Holtslag

Maak kennis met Lisa

Lisa Holtslag is geregistreerd diëtist en gaat je helpen jouw doelen te verwezenlijken. Met haar ervaring bij Personal Body Plan weet zij wat er nodig is om jouw leefstijl blijvend aan te passen.

Wil je meer weten? Vul onderstaand formulier in om direct met Lisa in contact te komen. Een eerste gesprek is gratis en vrijblijvend dus neem bij twijfel ook gerust contact met haar op.

Onze aanpak

Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij 1 op 1 coaching de basis vormt.

Er is meer dan één training nodig om fit te worden. Hetzelfde geldt voor een verandering van jouw voedingspatroon en leefstijl. Om verandering te stimuleren worden in jouw traject meerdere contactmomenten aangeboden.

Iedereen start voor een periode van minimaal drie aaneengesloten maanden met ALL-IN Coaching. Na drie maanden kan worden gekozen voor een andere vorm van begeleiding zoals Premium coaching of Online coaching.

All-in Coaching
3 Maanden

Intake
Intensieve 1-op-1 coaching
Telefonische consults
Dagelijks online coaching
Huidplooimetingen

€ 120,- p/m

Premium Coaching
3 Maanden

1-op-1 coaching
Telefonische consults
Dagelijks online coaching
Huidplooimetingen

€ 90,- p/m

Online Coaching
3 Maanden

dagelijks online coaching€ 60,- p/m

Vergoeding

De eerste 3 behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk of zelfs volledig vergoed.
Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek met Lisa voor meer informatie over vergoedingen.

Neem contact op met Lisa

Vul onderstaand contactformulier in om direct in contact te komen met diëtist Lisa Holtslag. Zij staat 7 dagen per week voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook kun je met dit contactformulier gemakkelijk een vrijblijvende afspraak inplannen.

Plan een afspraak in

Lisa's blog

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search