Vriendenpas

Haal vanaf 12 juli de vriendenpas op en nodig je vrienden uit!

Bij Kenamju hanteren wij een maximaal aantal leden zodat sporten voor iedereen leuk is. Momenteel zijn er weer een aantal plekken vrij en daarom is er nu de Kenamju Vriendenpas!

Jij als lid krijgt als eerste de kans om je vrienden uit te nodigen om bij Kenamju te komen sporten. Met de Kenamju Vriendenpas kan jouw vriend of vriendin het sportcentrum 3 keer uitproberen. Wanneer je vriend of vriendin zich inschrijft ontvangen jullie allebei een maand gratis lidmaatschap cadeau. Haal dus een pas op bij de balie of nodig je vrienden uit om de pas te komen ophalen met het formulier onderaan de pagina, want sporten is veel leuker met z’n tweeën!

Let op: deze actie is geldig van 12 juli tot 1 september of tot het maximum ledental bereikt is.

Spelregels:

  • Deze actie is exclusief voor leden van Kenamju.
  • Er is geen limiet aan het aantal leden dat je met de vriendenpas kunt uitnodigen. Maak je meer mensen lid, dan krijg je meer gratis maanden.
  • De maand gratis lidmaatschap geldt alleen bij het afsluiten van een lidmaatschap van 6 maanden of langer.
  • De maand gratis geldt alleen voor het hoofdlidmaatschap en dus niet voor upgrades zoals Wellness, Strength & Conditioning of Health shake.
  • Zowel de naam van de gever en de naam van de ontvanger dienen te worden ingevuld op de vriendenpas. De vriendenpas moet direct bij inschrijving worden ingeleverd.
  • De vriendenpas moet worden ingeleverd vóór het einde van de actie. Het einde van de actie is 1 september óf wanneer het maximum ledenaantal bereikt is.

Stuur een uitnodiging

websiteafbeeldingvriendenpas2
Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search