Wellness

Wellness

De wellness van Kenamju bestaat uit een gemengd gedeelte met een Finse sauna, een Turks stoombad en een infrarood sauna. Voor de dames is er daarnaast een aparte Finse sauna. Ook kun je met de wellness upgrade gebruik maken van de exclusieve wellness kleedkamers.

In het verwarmde zwembad wordt 5 keer in de week Aquafit lessen gegeven, deze lessen zijn toegankelijk voor iedereen met een wellness upgrade. Wanneer het zwembad beschikbaar is, is deze ook buiten de Aquafit lessen te gebruiken. Hieronder vind je de openingstijden van het zwembad. Let op: de beschikbaarheid van het zwembad kan in de toekomst gewijzigd worden.

Beschikbaarheid zwembad

zwembad beschikbaarheid

* Blijven drijven: Blijven Drijven geeft les aan jongen kinderen die middels privéles leren zwemmen en drijven. Instructeur Linde gebruikt het zwembad op doordeweekse dagen tussen 7:00-10:00 uur. U bent welkom het bad samen met Linde te delen. Houd er rekening mee dat kinderen mogelijk de rust onderbreken.
** Aquafit: Op zoek naar een groepsles in het zwembad? Dan is Aquafit misschien wat voor jou! Dit is de ideale manier om gewrichten en spieren los te maken en te trainen. Deze les is vrij toegankelijk voor alle leden met een wellness upgrade.

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Start typing and press Enter to search