fbpx

Beste Kenamju-ers,

Zoals jullie het gisteren hebben gehoord, moeten alle sportscholen in verband met het corona virus sluiten t/m 6 april. Dit betekent dat Kenamju t/m 6 april is gesloten. De praktijk Kenamju Fysiotherapie is vooralsnog wel geopend waarbij 1 op 1 behandelingen nog doorgaan. Hierbij houden wij strikt rekening met de adviezen van het RIVM.

Maar wat betekent deze maatregel voor jou als lid om toch fit te blijven en te werken aan je gezondheid naast de reguliere adviezen van het RIVM?

Kenamju bij jou thuis! Een online platform waarbij jij ‘gewoon’ diverse lessen online kunt volgen. Een dezer dagen ontvang jij jouw persoonlijke inlogcode per mail zodat jij fit kunt blijven door deel te nemen aan de online lessen. Denk hierbij aan yoga, circuittraining en natuurlijk andere lessen. Wij blijven jullie informeren over het aanbod!

Kenamju is een sociale sportschool, waar kinderen, volwassenen en ouderen met elkaar sporten, en werken aan de gezondheid. We hopen dan ook dat dit snel voorbij is zodat we elkaar weer kunnen ontmoeten op de club.

We kunnen dit alleen samen en met elkaar oplossen. Zorg goed voor je eigen gezondheid in deze periode, en help mensen die het nodig hebben waar je kan.

Heb je vragen? Stel ze hieronder of stuur een mail naar info@kenamju.nl. Wij staan klaar voor je.

Zorg goed voor jezelf en elkaar!

Recent Posts
Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search