Ouder-kind zwemmen

Ouder-kind zwemmen

Doelgroep: vanaf 3 maanden t/m 4 jaar

Bij Kenamju kun je samen met je baby/kind meedoen aan ouder-kind zwemmen. De eerste ervaringen van je baby in het water zijn onvergetelijk en schept wederzijds vertrouwen. In groepsverband krijg je 30 minuten begeleiding van instructeur Linde. Samen in het water spelen, zingen, spartelen, drijven, klimmen en springen. Op je eigen tempo én met veel plezier. Het warmwater zwembad (34 graden!) is modern, chloorarm, licht en schoon.

Lestijden
Woensdag van 10:00 tot 10:45 uur voor kinderen van 3 maanden tot 2 jaar.
Woensdag van 10:45 tot 11:30 voor kinderen van 2 tot 4 jaar.
Vrijdag van 10:00 tot 10:45 uur voor kinderen van 1 tot 4 jaar.

Tarief
Je kunt kiezen uit een losse les van € 7,50 euro of een strippenkaart van 8 lessen voor €55,-. Je betaalt alleen voor het kind. Een strippenkaart met 8 ouder-kind zwemlessen is onbeperkt geldig.

Gebruik het online reserveringssysteem op deze pagina en reserveer een plek. Je kunt momenteel alleen betalen met Ideal.

Wie geeft de les?
De les wordt gegeven door Infant Aquatic survival specialist Linde van Ettinger-Jelsma. Linde geeft naast ouder-kind zwemmen ook de Self Rescue cursus bij Kenamju. Bij deze cursus leren kinderen middels privéles overleven wanneer zij onverwachts te water raken.

Meer informatie over Self Rescue cursus van Children of the Water? Ga naar www.childrenofthewater.com

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search