Ouder-kind zwemmen

Doelgroep: vanaf 3 maanden t/m 4 jaar

Bij Kenamju kun je samen met je baby/kind meedoen aan ouder-kind zwemmen. De eerste ervaringen van je baby in het water zijn onvergetelijk en schept wederzijds vertrouwen. In groepsverband krijg je 30 minuten begeleiding van instructeur Linde. Samen in het water spelen, zingen, spartelen, drijven, klimmen en springen. Op je eigen tempo én met veel plezier. Voor-en na de les is er tijd om even ‘vrij’ te spelen. Het warmwater zwembad (34 graden!) is modern, chloorarm, licht en schoon.

Tijden
Woensdagochtend les van 9:15 tot 9:45 uur voor kinderen van 3 maanden tot 2 jaar.
Woensdagochtend les van 10:00 tot 10:30 voor kinderen van 2 tot 4 jaar.
(NIEUW) Vrijdagochtend van 9:45 tot 10:15 uur voor kinderen van 1 tot 4 jaar.

Tarief
Bij de eerste les is het mogelijk om een losse les van € 7,50 euro te kopen. Je betaalt alleen voor het kind. Een strippenkaart met 8 ouder-kind zwemlessen kost € 55,- en is onbeperkt geldig. Betaling van het lesgeld graag voorafgaand aan de les bij de balie van Kenamju. Het is niet nodig om je van tevoren aan te melden en deelname is mogelijk zonder lidmaatschap.

Wie geeft de les?
De les wordt gegeven door Infant Aquatic specialist Linde van Ettinger-Jelsma. Linde geeft naast ouder-kind zwemmen ook de zwem-drijf-zwem cursus bij Kenamju. Bij deze cursus leren kinderen vanaf 7 maanden overleven wanneer zij onverwachts te water raken. Meer informatie over de zwem-drijf-zwem cursus? Ga naar www.kenamju.nl/blijvendrijven

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Start typing and press Enter to search