fbpx

Ouder-kind zwemmen

Ouder-kind zwemmen

We geven in verband met het coronavirus les aan kleinere groepen van maximaal 8 kinderen.

Doelgroep: van 3 maanden t/m 4 jaar

Bij Kenamju kun je samen met je baby/kind meedoen aan ouder-kind zwemmen. De eerste ervaringen van je baby in het water zijn onvergetelijk en schept wederzijds vertrouwen. In groepsverband krijg je 30 minuten begeleiding van instructeur Linde. Samen in het water spelen, zingen, spartelen, drijven, klimmen en springen. Op je eigen tempo én met veel plezier. Het warmwater zwembad (34 graden!) is modern, chloorarm, licht en schoon.

Lestijden

Maandag
10:00 tot 10:45 uur voor kinderen van 3 maanden tot 2 jaar.
11:00 tot 11:45 uur voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Woensdag
10:00 tot 10:45 uur voor kinderen van 3 maanden tot 2 jaar.
11:00 tot 11:45 uur voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Donderdag
11:00 tot 11:45 voor kinderen van 3 maanden tot 2 jaar.

Vrijdag
10:00 tot 10:45 voor kinderen van 3 maanden tot 2 jaar.
11:00 tot 11:45 uur voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Tarief

Je kunt kiezen uit een losse les van € 7,50 euro of een strippenkaart van 8 lessen voor €55,-. Je betaalt alleen voor het kind. Een strippenkaart met 8 ouder-kind zwemlessen is onbeperkt geldig.

Gebruik het online reserveringssysteem op deze pagina en reserveer een plek. Je kunt momenteel alleen betalen met Ideal.

Annuleren

Wanneer je de les minimaal 12 uur van tevoren annuleert krijg je een les tegoed op je account. Omdat de lessen vrijwel altijd vol zitten zorgt een late annulering voor een beschikbare plek in de les die niet meer kan worden opgevuld. Voor lessen die binnen 12 uur geannuleerd worden ontvang je daarom geen tegoed. Er worden geen uitzonderingen gemaakt.

Wie geeft de les?

De les wordt gegeven door Infant Aquatic survival specialist Linde van Ettinger-Jelsma. Linde geeft naast ouder-kind zwemmen ook de Self Rescue cursus bij Kenamju. Bij deze cursus leren kinderen middels privéles overleven wanneer zij onverwachts te water raken.

Meer informatie over Self Rescue cursus van Children of the Water? Ga naar www.childrenofthewater.com

Extra informatie omtrent coronavirus

Er kunnen tijdelijk slechts 8 ouder-kind paren meedoen met de les vanwege het coronavirus, daarom hebben wij extra lessen ingeroosterd op maandag en donderdag.

Door de zwembranche is er een protocol opgesteld om de ouder-kind zwemlessen zo veilig mogelijk te laten verlopen. Aan de hand van dit protocol hebben wij wat extra regels opgesteld.

  1. Er mag slechts 1 ouder/verzorger per kind deelnemen.
  2. Er kan geen gebruik gemaakt worden van de douches.
  3. Draag zwemkleding onder je normale kleding zodat je je niet hoeft om te kleden, dit om de tijd in de kleedkamers zoveel mogelijk te verkorten.
  4. Houd 1,5 meter afstand van andere ouders en de instructeur.
Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Start typing and press Enter to search